ls 2013 full sürüm indirmek isteyenler gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: ls 2013 full sürüm indirmek isteyenler gelsin

İndiriyorum Bence virüs olabilir...ama bi denemekte yarar var.

ben indirmeye başladım arkadaşlar torrent dosyasını indirecekseniz bilgisayarda torrent programı olmalı 2.35 gb bir dosya 1-2 güne iner artık net biraz yavaş :D

demirciler_14 link=topic=59356.msg640946#msg640946 date=1350762549' Alıntı:
Sonunda torrent programıda buldum 2 saate iner bana.

yarın haberini bekliyorum abi :)

İndirdim arkadaşlar...bence boşuna indirmeyin.Çünkü winrar ile setuplamışlar.Şifre içinse paralı sitelere yönlendiriyorlar...

valla bir an sevindim ama şifreliymiş ben demo yu deneyemedim 3d system gibi bir hata veriyor biliyormusunuz nasıl yapılacagını ?

3D System error sorununun çözümü ekran kartı driver yüklenmemesidir veya Ekran Kartının desteklememesidir.

Söz konusu link ' in fs-2013 ile uzaktan yakından alakası olmayıp; şifrelenmiş bir dosyadır..
Link paylaşan arkadaşların bundan böyle kendilerinin önceden indirip,kullanıp denedikten sonra paylaşmalarını ve diğer kullanıcıların boşu boşuna kotalarını harcatmamalarını tavsiye ederim..Aksi halde linklleri silmek zorunda kalacağımı üzülerek belirtirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...