Temiz bir ls 70.bulabilirseniz alinip ekmegi. Yenir bu traktorlerinArkadaşlar 2012 model LS PLUS traktörlerini tavsiye eder misiniz?
Tümosan'a göre nasıl traktörler?
Iveco motoru varmış.
Tümosan Fiat New Holland traktörlerine bakan tamirci bu traktöre de bakar mı? Tamir eder mi?
Alınır mı bu motor?
Evet anadolu motur brakti. Landini getiriyor artik.Bulunduğum bölgede LS servisi yok, o beni korkutuyor.
Anadolu motor artık bu traktörleri getirmiyormuş galiba öyle duydum.
Bende 2011 plus 80 var. Otokurt traktor ls traktor yedek parca ana bayiidir. Hicbi parcada sikinti yasamazsin. Servise gelince zaten bnde gitmiyorum ilcedeki tamirciler herseyi hallediyo. Parcalarim otokurt traktorden geliyo. Zaten kolay kolayda ariza acmaz. Fiyatina gore on numara motordurArkadaşlar 2012 model LS PLUS traktörlerini tavsiye eder misiniz?
Tümosan'a göre nasıl traktörler?
Iveco motoru varmış.
Tümosan Fiat New Holland traktörlerine bakan tamirci bu traktöre de bakar mı? Tamir eder mi?
Alınır mı bu motor?
Senede 400 saatten az koşacaksan al, fakat işlerim youn diyorsan tavsiye etmem
En fazla250 saat igeçmez yalnız benim pulluk otomatik 650 kilo sıkıntı çıkarırmı önünü kaldırırmı teşekkür ler
Lastikler petlas. Ondan içten yedi, yine jantlar o lanet olası lastikler yüzünden patlar. 500 saatte nasıl baskı balata yedi orasını bnde merak ettim. Çift çekeride, genelde dönüş açısı çok dar olduğu için kırar. Aynı zamanda difrasiyeli otomatik te bırakmıştır. Tecrübe ile sabit [emoji1]Sıkıntı çıkaracağını düşünmem, fakat 2. Sınıf bi traktör bence başka bi marka al. Bizim köyde 2 kişi aynı anda aldı 2010 senesinde plus80 2side aynı sorunları yaşadı. (Lastikleri içten yiyior 500 saatte bir debriyaj sıyırıo, 1000 saatte jantları patlattı 4 tane jant deiştirdi en son 2 ay önce çift çekermilini yemiş çiftçekere geçmiyodu sattı
Numarani yazarsan ls traktor kullanicilari whatsap grubumuza ekleriz kullananlardan istedigin bilgileri alirsin.Arkadaş lar ben ultra serisi kullanan lardan yorum almak istiyorum
Ekledim hocamSağol 5393501106
Ilker plus cu abi adam ultraci ariyobende tam ilkertetiki önerecektim o yazmış o tam bu işin ehli
haklı olabılırsın şimdi elli çeşit traktör var gardaşımIlker plus cu abi adam ultraci ariyo![]()