PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
LÜTFEN ÇOK ÇOK ACİL SPRING SULAMA MALİYETİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1205983" data-attributes="member: 78170"><p>Vallaha beyler bu sene bende mini sipringe geçtim kim ne derse desin ben memnunum buru değiştirme yorucu komple 75 lik ve 110 Luk ana boru kullanarak pahalı oluyor 230 dönümlük ana borulu yağmurlama sistemimiz vardı bu sene 370 dönüm e çıktı bir kısmı mini siprik bir kısmı ana borulu ve arada hiç Bir fark yoktu mini siprik aynı uzaklığa atıyor ama Su kapasitesi düşük olduğu için sulama saatini yüksek tutuyorum aynı oluyor ve daha ucuz ben pancar suluyorum bu sistemle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1205983, member: 78170"] Vallaha beyler bu sene bende mini sipringe geçtim kim ne derse desin ben memnunum buru değiştirme yorucu komple 75 lik ve 110 Luk ana boru kullanarak pahalı oluyor 230 dönümlük ana borulu yağmurlama sistemimiz vardı bu sene 370 dönüm e çıktı bir kısmı mini siprik bir kısmı ana borulu ve arada hiç Bir fark yoktu mini siprik aynı uzaklığa atıyor ama Su kapasitesi düşük olduğu için sulama saatini yüksek tutuyorum aynı oluyor ve daha ucuz ben pancar suluyorum bu sistemle [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
LÜTFEN ÇOK ÇOK ACİL SPRING SULAMA MALİYETİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt