PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
maksat dışı konular.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 1194533" data-attributes="member: 26155"><p>Bilindiği üzere; sitemizde devamlı varlık gösteren ve son günlerde zirve yapan,</p><p>siyasi,etnik,dolandırıcılık,whatsapp davetleri,taraf sağlayıcı,sosyal medya takip daveti,yetki dışı kışkırtıcı veya yönlendirmeye çaba gösteren v.s v.s</p><p></p><p>kısacası forumda bulunma amacımız olan,</p><p>tarım ve hayvancılık gibi ana konulardan uzak her türlü konu ve paylaşımı,</p><p></p><p>evimiz,çayocağımız,dinlenme ve dert yanma mekanımız,bildiğimiz bilgileri,bilmeyenlere;</p><p>bilmediğimiz bilgileri bilenlerden alıp,</p><p>yaptığımız işte daha çok nasıl kazanırız,</p><p>daha mutlu nasıl oluruz diye koşup bulustuğumuz bu eşsiz ortam olan TRAKKULÜP'te paylaşılmamasını ve kontrol dışı paylaşıldığı anda...</p><p>Üyenin ikaz veya uzaklaştırma cezası ile konunun silinmesini;</p><p></p><p>bu birlikteliğin belkide yüzyıllar boyu;çocuklarımıza miras olarak tertemiz bir sayfa ile ve örgütlenici bir düzeyde;bizim ve gelecek nesillerimizin toprakta akıttığı ter ile istikballerini kontrol altına almasına yardımcı olmasını.</p><p></p><p>unutmayalım; burası ne kadar kirli olursa..</p><p>hastalıkta o kadar çok olur...</p><p>ve sağlıklı nesiller olmaz;doğrultusunda...</p><p></p><p>Yönetim ve yönetim kurulu;</p><p></p><p>bilhassa sevgili ÜYELERİMİZDEN desteği ile</p><p>gerekenin yapılmasını,istirham ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 1194533, member: 26155"] Bilindiği üzere; sitemizde devamlı varlık gösteren ve son günlerde zirve yapan, siyasi,etnik,dolandırıcılık,whatsapp davetleri,taraf sağlayıcı,sosyal medya takip daveti,yetki dışı kışkırtıcı veya yönlendirmeye çaba gösteren v.s v.s kısacası forumda bulunma amacımız olan, tarım ve hayvancılık gibi ana konulardan uzak her türlü konu ve paylaşımı, evimiz,çayocağımız,dinlenme ve dert yanma mekanımız,bildiğimiz bilgileri,bilmeyenlere; bilmediğimiz bilgileri bilenlerden alıp, yaptığımız işte daha çok nasıl kazanırız, daha mutlu nasıl oluruz diye koşup bulustuğumuz bu eşsiz ortam olan TRAKKULÜP'te paylaşılmamasını ve kontrol dışı paylaşıldığı anda... Üyenin ikaz veya uzaklaştırma cezası ile konunun silinmesini; bu birlikteliğin belkide yüzyıllar boyu;çocuklarımıza miras olarak tertemiz bir sayfa ile ve örgütlenici bir düzeyde;bizim ve gelecek nesillerimizin toprakta akıttığı ter ile istikballerini kontrol altına almasına yardımcı olmasını. unutmayalım; burası ne kadar kirli olursa.. hastalıkta o kadar çok olur... ve sağlıklı nesiller olmaz;doğrultusunda... Yönetim ve yönetim kurulu; bilhassa sevgili ÜYELERİMİZDEN desteği ile gerekenin yapılmasını,istirham ediyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
maksat dışı konular.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt