PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Massey Ferguson 165 3'lü Mazot Filtresi Uygulaması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Murat AKKAYA" data-source="post: 1459354" data-attributes="member: 74482"><p>Konuya güncelleme yapalım.</p><p>Daha önce yapımı daha kolay olduğu için hortum tercih etmiştim. Bazı hortumlar zamanla çatladığı için şimdiye kadar hortumları yenileyerek kullandık. Direksiyon sistemini yaparken hidrolik tesisat borusu kullanmıştım. Aynı uygulamayı yakıt hattı için de uyguladım. Bu kadar sökmüşken enjektör bakımı ve depo temizliği de yaptım. 8mm galvanizli hidrolik tesisat borusu, yüksük ve somun kullandım. Fotoğrafları aşağı bırakıyorum.</p><p></p><p>Toz lastikleri zamanla yıpranmış toz almış.</p><p>[ATTACH=full]79371[/ATTACH][ATTACH=full]79372[/ATTACH][ATTACH=full]79373[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]79374[/ATTACH]</p><p></p><p>Temizliği ve ayarı yapıldı. Yuvalar temizlendikten sonra bakır pulları ve toz lastikleri yenilenerek montajları yapıldı.</p><p>[ATTACH=full]79375[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]79376[/ATTACH]</p><p></p><p>Deponun ilk temizliğinde bu şekilde pislik çıktı.</p><p>[ATTACH=full]79377[/ATTACH][ATTACH=full]79378[/ATTACH]</p><p></p><p>1. Filtre</p><p>[ATTACH=full]79379[/ATTACH]</p><p></p><p>Deponun üzerinde 3 tane delik vardı. Sağlam bir yapıştırıcı ile kapattım.</p><p>[ATTACH=full]79380[/ATTACH]</p><p></p><p>Yakıt otomatiğinden 2. Filreye giden boruyu büktüm. Defalarca denemeden sonra bu şekil ortaya çıktı.</p><p>[ATTACH=full]79381[/ATTACH][ATTACH=full]79382[/ATTACH]</p><p></p><p>1. Filtre otomatik arasındaki boru</p><p>[ATTACH=full]79383[/ATTACH][ATTACH=full]79384[/ATTACH]</p><p></p><p>Pompa ve 3. filtre arasındaki boru</p><p>[ATTACH=full]79385[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]79386[/ATTACH]</p><p></p><p>Montaj</p><p>Enjektörden filtrelere dönen hortum yenilendi.</p><p>[ATTACH=full]79387[/ATTACH][ATTACH=full]79388[/ATTACH]</p><p></p><p>Depo-filtre arasındaki hortum yenilendi.</p><p>[ATTACH=full]79389[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]79390[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]79391[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]79392[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]79393[/ATTACH][ATTACH=full]79394[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Murat AKKAYA, post: 1459354, member: 74482"] Konuya güncelleme yapalım. Daha önce yapımı daha kolay olduğu için hortum tercih etmiştim. Bazı hortumlar zamanla çatladığı için şimdiye kadar hortumları yenileyerek kullandık. Direksiyon sistemini yaparken hidrolik tesisat borusu kullanmıştım. Aynı uygulamayı yakıt hattı için de uyguladım. Bu kadar sökmüşken enjektör bakımı ve depo temizliği de yaptım. 8mm galvanizli hidrolik tesisat borusu, yüksük ve somun kullandım. Fotoğrafları aşağı bırakıyorum. Toz lastikleri zamanla yıpranmış toz almış. [ATTACH type="full"]79371[/ATTACH][ATTACH type="full"]79372[/ATTACH][ATTACH type="full"]79373[/ATTACH] [ATTACH type="full"]79374[/ATTACH] Temizliği ve ayarı yapıldı. Yuvalar temizlendikten sonra bakır pulları ve toz lastikleri yenilenerek montajları yapıldı. [ATTACH type="full"]79375[/ATTACH] [ATTACH type="full"]79376[/ATTACH] Deponun ilk temizliğinde bu şekilde pislik çıktı. [ATTACH type="full"]79377[/ATTACH][ATTACH type="full"]79378[/ATTACH] 1. Filtre [ATTACH type="full"]79379[/ATTACH] Deponun üzerinde 3 tane delik vardı. Sağlam bir yapıştırıcı ile kapattım. [ATTACH type="full"]79380[/ATTACH] Yakıt otomatiğinden 2. Filreye giden boruyu büktüm. Defalarca denemeden sonra bu şekil ortaya çıktı. [ATTACH type="full"]79381[/ATTACH][ATTACH type="full"]79382[/ATTACH] 1. Filtre otomatik arasındaki boru [ATTACH type="full"]79383[/ATTACH][ATTACH type="full"]79384[/ATTACH] Pompa ve 3. filtre arasındaki boru [ATTACH type="full"]79385[/ATTACH] [ATTACH type="full"]79386[/ATTACH] Montaj Enjektörden filtrelere dönen hortum yenilendi. [ATTACH type="full"]79387[/ATTACH][ATTACH type="full"]79388[/ATTACH] Depo-filtre arasındaki hortum yenilendi. [ATTACH type="full"]79389[/ATTACH] [ATTACH type="full"]79390[/ATTACH] [ATTACH type="full"]79391[/ATTACH] [ATTACH type="full"]79392[/ATTACH] [ATTACH type="full"]79393[/ATTACH][ATTACH type="full"]79394[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Massey Ferguson 165 3'lü Mazot Filtresi Uygulaması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt