Massey Ferguson 265-285 fren müşürü uygulaması..

Massey Ferguson 265-285 teki sağ basamak altındaki yaylı fren müşürü çiçek saplarına takılıp kopuyor bazılarında hiç yok.Ben o müşürü iptal edip içeriye frenlerinin yanına baska bi müşür uydurup oraya bagladım benim gibi yapmak isteyen olur diye konuyu açıyorum

bu yaylı fren müşürünün yayı belli bir zaman sonra kopuyor

burası iptal oldu

yeni uydurduğum müşürü siyah işaretlediğim yere taktım

Ynt: Massey Ferguson 265-285 fren müşürü uygulaması..

nailyetek link=topic=77166.msg911817#msg911817 date=1408140938' Alıntı:
Bu gençler işi biliyor, paylaşım için teşekkürler.
Ee nail abi kac oldu degistiriyorum artik bisey olmaz :)) yarin taktigim yeride fotograf cekerim onu cekmemisim netten buldum ama pek net degil.

Buda benim yardimcim sagolsun yanimdan hic ayrilmaz :) silecege tepkili ama patileriyle tutmaya calisiyor :)

Güzel ve sağlam çözüm bulmuşun Sertaç ellerine sağlık alk-*s
Bizim patpatında fren müşürü aynı :D

montajnı dun akşam üstü yapmıştım detaylı fotolarını çekemedim bu sabah detaylı fotoları çektim

konu sabitlenirse iyi olur çünkü tüm massey kullanıcıları aynı durumla karşılaşıyor yay kopuyorbu şekilde asla kopmaz

Calismasi super tam istedigim gibi frene basinca aninda yaniyor en azindan artik yay kopma derdi yok :)