bende 2006 modeli var süper bir traktör.yalnız depo 71 litre yazmışsınız benimkisi 60 litre alıyor.ışık yanınca full dolduruyorum 49litrede kalıyor.2007lerde depoyu büyütmüşler sanırım
Benim favorim olan bir traktördü. ancak kimse bu sitede tavsiye etmedi. 3 silibdir bayılıyor, çok yakıyor diye.
Kartal kanat aski pedallilar 2007-2008 eski tip goldlardan ustun..bizim koyde var adam cok memnun..bogulmada yok..yakit cok iyi..Benim favorim olan bir traktördü. ancak kimse bu sitede tavsiye etmedi. 3 silindir bayılıyor, çok yakıyor diye.
bendede vardı motor güzel yakıtı idealde bizimkinde zıplama sorunu vardı son 2 yıldada dıkıs tuturmadı 3770 saatte sattımKartal kanat aski pedallilar 2007-2008 eski tip goldlardan ustun..bizim koyde var adam cok memnun..bogulmada yok..yakit cok iyi..
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tek ceker nasil zipliyor ki abi..bendede vardı motor güzel yakıtı idealde bizimkinde zıplama sorunu vardı son 2 yıldada dıkıs tuturmadı 3770 saatte sattım
Eyvallah abi..Pulluk çekerken zorlanınca olduğu yerde sıçrama yapıyor, aslında o olay diğer traktörlerde de oluyor, özellikle toprak tavı kaçmışsa oluyor
Benim favorim olan bir traktördü. ancak kimse bu sitede tavsiye etmedi. 3 silindir bayılıyor, çok yakıyor diye.
çift devir kuyruk mili 2007 den öncekilerde de var mı?
266G 2005 model 4*4 60lt yakıt tankı 2009 yılında aldık 2019 uğurlandı çok kullandım bol patinaj çamur sevmez teker çabuk yer yakıt orta segment ağırı gördümü yakıtın buharlaştığını hissedersiniz! 2012 yılında jd 5065 le kültivatöre ikiside 60lık depo sabah 8 de başladılar jd tarlayı bitirdi deposu çeyrekti fergüson tarla bitmeden istop etti buarada ikiside aynı ekipman 65hp 3silindir ikisininde deposu 60lıktı tarlalar eşit bölünmüştü... Peryodik bakımları çok yakın buda yoran sistemlerinden...Motor-----------Perkins
Güç-------------74hp 54kw
Silindir hacmi----3300cc
Silindir sayısı----3
Vites----------12 ileri 4 geri
Kaldırma--------2500kg
Yakıt tankı------71lt
Ekli dosyayı görüntüle 15368
Ekli dosyayı görüntüle 15369
Ekli dosyayı görüntüle 15370
Ekli dosyayı görüntüle 15371