PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Massey Ferguson 285 S İncelemesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1475122" data-attributes="member: 56055"><p>Kapalı kabin ve kalorifer olması hem genel olarak hem de benim fikrim avantaj ve büyük bir artıdır. Zaman oluyor soğuk havalarda yada gece geç saatlere kadar çalışmak zorunda kalıyoruz. Kabinsiz traktörde düşünmek bile istemiyorum ama sağından solundan hava takma kabinlerde kalorifersiz ortamda eziyet haline geliyor.</p><p></p><p>Yine bahsettiğim gibi gece vakti çalışmak zorunda kalıyoruz, bundan dolayı iyi ve geniş açılı aydınlatma ihtiyaç haline geliyor.</p><p></p><p>Yine şahsen bazı ilanlardaki astronomik dereceye ulaşan fiyatlara ya meraklısına yada koleksiyon yapmak isteyene hitap ediyor, zira bahsedilen 265s fiyatına göre piyasada tek çeker 398, 3.085 veya 3.095 bulmak mümkün. Daha kapasitesi yüksek bir traktör almak fikri cazip geliyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1475122, member: 56055"] Kapalı kabin ve kalorifer olması hem genel olarak hem de benim fikrim avantaj ve büyük bir artıdır. Zaman oluyor soğuk havalarda yada gece geç saatlere kadar çalışmak zorunda kalıyoruz. Kabinsiz traktörde düşünmek bile istemiyorum ama sağından solundan hava takma kabinlerde kalorifersiz ortamda eziyet haline geliyor. Yine bahsettiğim gibi gece vakti çalışmak zorunda kalıyoruz, bundan dolayı iyi ve geniş açılı aydınlatma ihtiyaç haline geliyor. Yine şahsen bazı ilanlardaki astronomik dereceye ulaşan fiyatlara ya meraklısına yada koleksiyon yapmak isteyene hitap ediyor, zira bahsedilen 265s fiyatına göre piyasada tek çeker 398, 3.085 veya 3.095 bulmak mümkün. Daha kapasitesi yüksek bir traktör almak fikri cazip geliyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Massey Ferguson 285 S İncelemesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt