massey ferguson 3445 f

arkadaşlar herkese işlerinde kolay gelsin ben traktör alacagım ve alacagım traktörüde hem elma bahçesinde hemde balye yapmada kullanmak istiyorum boyu ufak gücü yüksek olmalı onun için ben mf 3445 f modeli var bir yerde ikinci el olarak ve mf 3635 sıfır olarak benim düşüncem sizdenlerde her ikisinide kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi acaba

Ynt: massey ferguson 3445 f

bahçe tipi ithal bir traktörler balyada seni memnun edeceğini zannetmiyorum sadece massey ferguson için değil bütün firmaların ithal bahçe traktörlerinden bu konuda çok birşey beklemeyin derim, onun dışında 3635 F bahçe işlerinde sizi memnun eder o konuda aklınızda birşey kalmasın. Soracağanız birşey olursa yardımcı olmaya çalışıyorum . 3445 F ide hiç kullanmadığım için bir şey yazamıyacağım.

Ynt: massey ferguson 3445 f

servisdeki arkadaşlara sordum hangisinin daha iyi olur die onlarda balye için 4 silindirlinin daha iyi olacagını zorlanmayacagını söylediler 3635 3 silindirli 3445 de 4 silindirli içinizden 3635 i olan arkadaşlar kullanış bakımından sizce nasıl olur