PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Massey Ferguson 3635
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1363348" data-attributes="member: 25349"><p>Erkuntun ne mal olduğunu biliyorsan biraz anlatır mısın kardeşim,merak ettim.Çok çektirdi herhalde size.İthal yerli birbirine karıştı. JD ve Dana ya bile Türkiye'den parça gidiyor.İthalle yerli karşılaştırması yanlış çünkü tam yerli traktörümüz yok.Çünkü ulusal bir motor markamız yok.Motor perkins,şanzıman carraro ya da ZF,defransiyel carraro.Landini de böyle.O avrupa ,erkunt yerli . Ben hasbelkader erkunt sahibiyim.Aşığı değilim ama kabinde konforu türkiyeye erkunt öğretti.Kompresörü (bende yok) ilk erkunt koydu, NH bile ondan öğrendi.Erkunttan önce de Türkiye'de kabinli traktör vardı ama biliyoruz kabinlerinin nasıl olduğunu.Rus traktörlerinin kabinlerinden farkları yoktu.Daha cmts günü mısır yeri sürdüm.Evet 3 litre mazot yaktım, o çifti o derinlikte o ağır toprakta zehir gibi çekerek 3-2 vitesle üçlü dönerliyle sürdükten sonra helal olsun ona o 3 litre mazot.Yetişecek üründen misliyle çıkartırım o sürüm sebebiyle.Üç yıl garantiyi hangi yabancı traktör verebiliyor.Üç yılda belki 1000 saat çalışırsın.Konunun sahibi Erkunt alsın mı,almasın,3635 soruyor zaten,keyfi ne istiyorsa onu yapsın.</p><p></p><p>3635 e gelince.Köyde 3 tane vardı.İki tanesi aromatik bitki tarımından hibeyle geldi.Sonuncusu bu yıl elden çıkarıldı.Köyde kalmadı.Bindim,inceledim.Güya avrupa traktörü (Fransa).Böyle bir modelin MF de bulunmasına şaştım.Hepside çok arıza yaptı.Hepside yolcu oldu.Neymiş,avrupa traktörüymüş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1363348, member: 25349"] Erkuntun ne mal olduğunu biliyorsan biraz anlatır mısın kardeşim,merak ettim.Çok çektirdi herhalde size.İthal yerli birbirine karıştı. JD ve Dana ya bile Türkiye'den parça gidiyor.İthalle yerli karşılaştırması yanlış çünkü tam yerli traktörümüz yok.Çünkü ulusal bir motor markamız yok.Motor perkins,şanzıman carraro ya da ZF,defransiyel carraro.Landini de böyle.O avrupa ,erkunt yerli . Ben hasbelkader erkunt sahibiyim.Aşığı değilim ama kabinde konforu türkiyeye erkunt öğretti.Kompresörü (bende yok) ilk erkunt koydu, NH bile ondan öğrendi.Erkunttan önce de Türkiye'de kabinli traktör vardı ama biliyoruz kabinlerinin nasıl olduğunu.Rus traktörlerinin kabinlerinden farkları yoktu.Daha cmts günü mısır yeri sürdüm.Evet 3 litre mazot yaktım, o çifti o derinlikte o ağır toprakta zehir gibi çekerek 3-2 vitesle üçlü dönerliyle sürdükten sonra helal olsun ona o 3 litre mazot.Yetişecek üründen misliyle çıkartırım o sürüm sebebiyle.Üç yıl garantiyi hangi yabancı traktör verebiliyor.Üç yılda belki 1000 saat çalışırsın.Konunun sahibi Erkunt alsın mı,almasın,3635 soruyor zaten,keyfi ne istiyorsa onu yapsın. 3635 e gelince.Köyde 3 tane vardı.İki tanesi aromatik bitki tarımından hibeyle geldi.Sonuncusu bu yıl elden çıkarıldı.Köyde kalmadı.Bindim,inceledim.Güya avrupa traktörü (Fransa).Böyle bir modelin MF de bulunmasına şaştım.Hepside çok arıza yaptı.Hepside yolcu oldu.Neymiş,avrupa traktörüymüş. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Massey Ferguson 3635
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt