PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Massey Ferguson 3635
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="altanasc" data-source="post: 1363564" data-attributes="member: 76039"><p>Bi zamanlar bende aldım mf diye</p><p>3635</p><p></p><p>Şimdi fransız diyen arkadaşa öncelikle şunu söliyeyim motor sisu fillandiya üretimi</p><p>şanzıman Diferansiyel arka aks hidrolik tamamı carraro italyan.</p><p>Sadece Kabin fransa. </p><p></p><p>Gelelim ana konuya 4 piston motordan inip 3 piston motora binmek attan eşşeğe binmektir.</p><p></p><p>[USER=76199]@The_Hoca[/USER] bir sürü veri bilgi yazmış eksik olmasın bilgisi ve tecrübesine saygım sonsuz.</p><p></p><p>Lakin kağıt üzerindeki verilerle arazideki verimin hiç alakası yok.</p><p></p><p>Demem o ki motorun teknik verilere bakarsak 266g dan yani 3300 perkinsten üstün görünüyor </p><p></p><p>Ama arazide 266g du aratıyor.</p><p></p><p>Ben aldım 4 ay zor tahammül ettim. 266goldu daha da çok sevdim.</p><p></p><p>Arıza tamir bakım konusuna hiç değinmek istemiyorum.</p><p></p><p>Benim tavsiyem mfnin ithal olan 2000 3000 4000. Serilerinden uzak durun.</p><p></p><p>Uzelle hiç karıştırmayın o ayrı</p><p></p><p>Ben verimlilik konusunda tavsiye etmiyorum.</p><p></p><p>Ona göre aynı segmentte Case jxc serisi daha mantıklı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="altanasc, post: 1363564, member: 76039"] Bi zamanlar bende aldım mf diye 3635 Şimdi fransız diyen arkadaşa öncelikle şunu söliyeyim motor sisu fillandiya üretimi şanzıman Diferansiyel arka aks hidrolik tamamı carraro italyan. Sadece Kabin fransa. Gelelim ana konuya 4 piston motordan inip 3 piston motora binmek attan eşşeğe binmektir. [USER=76199]@The_Hoca[/USER] bir sürü veri bilgi yazmış eksik olmasın bilgisi ve tecrübesine saygım sonsuz. Lakin kağıt üzerindeki verilerle arazideki verimin hiç alakası yok. Demem o ki motorun teknik verilere bakarsak 266g dan yani 3300 perkinsten üstün görünüyor Ama arazide 266g du aratıyor. Ben aldım 4 ay zor tahammül ettim. 266goldu daha da çok sevdim. Arıza tamir bakım konusuna hiç değinmek istemiyorum. Benim tavsiyem mfnin ithal olan 2000 3000 4000. Serilerinden uzak durun. Uzelle hiç karıştırmayın o ayrı Ben verimlilik konusunda tavsiye etmiyorum. Ona göre aynı segmentte Case jxc serisi daha mantıklı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Massey Ferguson 3635
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt