PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Massey Ferguson 5S.135 İncelemesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1475899" data-attributes="member: 56055"><p>Traktör son derece yakışıklı ve göz alıcı duruyor, marka prestijine yakışır şekilde tasarlanmış.</p><p></p><p>Traktörün eğimli ön kaput tasarımı ön yükleyici ataşman kullanırken daha fazla görüş açısı elde etmek için çok güzel olmuş, traktör kompakt kullanım için de uygun.</p><p></p><p>Ön ağırlık olarak tek parça 850 kilo olarak tercih edilmiş, diğer videoda da (New Holland T6 yada T7) bahsedecek olmuştum unuttum, böyle tek parça ihtiyaç halinde sökülüp takılması zor olur, şahsen dilim dilim olmasını tercih ederdim. Mevcut ön ağırlık zaten ön hidrolik kolları olan traktörlerde de kullanılsın diye yanlarda takma aparatı konulmuş. </p><p></p><p>Arka lastik ağırlıkları sonradan opsiyonel olarak satılması açıkçası birazcık yüksek fiyata satılacak izlenimi veriyor, Massey Ferguson kullanıcılarının konuştuğuna göre arka lastik ağırlıklarının olmaması dert değil diyorlar, böyle de gayet güzel çekiyormuş, kimi kullanıcılar ağırlık olmadan daha rahat yürüyor diyorlar.</p><p></p><p>Alet çantası yerini çok beğendiğim, yakıt deposu üzerine çok güzel bir yuva yapıp içine koymuşlar, görünüşe ve diğer hiç bir şeye engel değil.</p><p></p><p>Traktörün genel far, stop lambaları ve spot aydınlatma lambaları şahane duruyor. Kabin üstü gayet geniş açıya çevrilebilir aydınlatma lambaları mevcut, arka çamurluk üstünde lambaları var, yan sinyal lambası üzerinde her yere dönebilir lambaları var, çok güzel olmuş.</p><p></p><p>Arka hidrolik kolların pistonları çok kalın, kaldırma kuvveti gayet güzel 6 ton. </p><p></p><p>4 çift yani 8 adet çıkış çok güzel.</p><p></p><p>Arka çamurluk üstünde orta kol uzatıp kısaltma için hidrolik güç çıkışı tuşu mevcut olması çok güzel, hidrolik indir kaldırma tuşları ve pto açıp kapatmak tuşu zaten var.</p><p></p><p>Ön cam sileceğinin sildigi alan çok güzel, yine arka cam sileceği sildigi alan da çok güzel.</p><p></p><p>Egzoz konumu çok güzel görüşe engel değil.</p><p></p><p>Kabin içi zaten anlatmaya gerek yok son derece güzel, konforlu ve keyifli çalışma saatleri vaad ediyor.</p><p></p><p>Direksiyon altındaki şatıl tasarımı çok güzel, vites arttırıp azaltma özelliği muhteşem.</p><p></p><p>Direksiyon simidi güzel tasarlanmış.</p><p></p><p>Gösterge paneli olarak devir göstergesinin kadranlı ve beyaz arka plan tasarımını çok beğendim, diğer değerler dijital olarak gösteriliyor.</p><p></p><p>Ön cam ve yan camlar buğu çözmek için hava çıkış menfezleri bulunması çok güzel.</p><p></p><p>Yan aynalar elektrikli dönebilir ve elektrikli ısıtma bulunması iyi ve üst düzey duruyor.</p><p></p><p>Sürücü koltuğu sağ taraftaki terminalden birçok temel fonksiyonu vites, lift ayarlarları, hidrolik güç çıkışı, el gazı vs. kontrol etmek çok kolay, sürücü odaklı dizayn edilmiş, çok güzel olmuş.</p><p></p><p>Hidrolik güç çıkışını butonlar ile kontrol ediliyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1475899, member: 56055"] Traktör son derece yakışıklı ve göz alıcı duruyor, marka prestijine yakışır şekilde tasarlanmış. Traktörün eğimli ön kaput tasarımı ön yükleyici ataşman kullanırken daha fazla görüş açısı elde etmek için çok güzel olmuş, traktör kompakt kullanım için de uygun. Ön ağırlık olarak tek parça 850 kilo olarak tercih edilmiş, diğer videoda da (New Holland T6 yada T7) bahsedecek olmuştum unuttum, böyle tek parça ihtiyaç halinde sökülüp takılması zor olur, şahsen dilim dilim olmasını tercih ederdim. Mevcut ön ağırlık zaten ön hidrolik kolları olan traktörlerde de kullanılsın diye yanlarda takma aparatı konulmuş. Arka lastik ağırlıkları sonradan opsiyonel olarak satılması açıkçası birazcık yüksek fiyata satılacak izlenimi veriyor, Massey Ferguson kullanıcılarının konuştuğuna göre arka lastik ağırlıklarının olmaması dert değil diyorlar, böyle de gayet güzel çekiyormuş, kimi kullanıcılar ağırlık olmadan daha rahat yürüyor diyorlar. Alet çantası yerini çok beğendiğim, yakıt deposu üzerine çok güzel bir yuva yapıp içine koymuşlar, görünüşe ve diğer hiç bir şeye engel değil. Traktörün genel far, stop lambaları ve spot aydınlatma lambaları şahane duruyor. Kabin üstü gayet geniş açıya çevrilebilir aydınlatma lambaları mevcut, arka çamurluk üstünde lambaları var, yan sinyal lambası üzerinde her yere dönebilir lambaları var, çok güzel olmuş. Arka hidrolik kolların pistonları çok kalın, kaldırma kuvveti gayet güzel 6 ton. 4 çift yani 8 adet çıkış çok güzel. Arka çamurluk üstünde orta kol uzatıp kısaltma için hidrolik güç çıkışı tuşu mevcut olması çok güzel, hidrolik indir kaldırma tuşları ve pto açıp kapatmak tuşu zaten var. Ön cam sileceğinin sildigi alan çok güzel, yine arka cam sileceği sildigi alan da çok güzel. Egzoz konumu çok güzel görüşe engel değil. Kabin içi zaten anlatmaya gerek yok son derece güzel, konforlu ve keyifli çalışma saatleri vaad ediyor. Direksiyon altındaki şatıl tasarımı çok güzel, vites arttırıp azaltma özelliği muhteşem. Direksiyon simidi güzel tasarlanmış. Gösterge paneli olarak devir göstergesinin kadranlı ve beyaz arka plan tasarımını çok beğendim, diğer değerler dijital olarak gösteriliyor. Ön cam ve yan camlar buğu çözmek için hava çıkış menfezleri bulunması çok güzel. Yan aynalar elektrikli dönebilir ve elektrikli ısıtma bulunması iyi ve üst düzey duruyor. Sürücü koltuğu sağ taraftaki terminalden birçok temel fonksiyonu vites, lift ayarlarları, hidrolik güç çıkışı, el gazı vs. kontrol etmek çok kolay, sürücü odaklı dizayn edilmiş, çok güzel olmuş. Hidrolik güç çıkışını butonlar ile kontrol ediliyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Massey Ferguson 5S.135 İncelemesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt