Massey Ferguson-Uzel 6470 hakkında Yardım

Arkadaşlar MF-Uzel 6470 traktör hakkında biliglerinize ihtiyacım,bu traktörde de tam otomatik şanzımandan bahsediyor,Lütfen artıları ve eksi yönleri hakkında yardımcı olurmusunuz?

Ynt: Massey Ferguson-Uzel 6470 hakkında Yardım

tefaruvatlı traktör servisi bulunmayan bölgelerde yürütülmez zaten hiç yürütülemez uzel battı artık.

kenann link=topic=5886.msg177836#msg177836 date=1241737620' Alıntı:
tefaruvatlı traktör servisi bulunmayan bölgelerde yürütülmez zaten hiç yürütülemez uzel battı artık.

onlar hikaye arkadaşlar uzel yapımı mf lerin parça sıkıntısını çektiğini hiç görmedim sadece kulakdan dolma laflarla mfde bi düşüş oldu onuda kısa sürede bu açığı kapatacagına inanıyorum 6470 güzel traktör olduğunu duymuştum serviste gördüm 1 keresinde adam arkasına 7li pulluk takıyomuş ve 1.6 litre mazot tükettigini söylemişti ama parça biraz pahalı.

evet parça pahalı bir koltuk altı kompresörü nedirki 7binlira bu serınin en çok arza gören yerleri.

oha ya 7 bınlirlara nerdeyse bızım traktörün yarı fıyatı bende bir mf cı olarak bence başka model sec

benim arkadaşımda 6460 var en ufak arızası 2500 tl den başlıyo diyo ama çok memnun motorundan ayrıca artık agco mf parçasını getiriyo ülkemize

prça sorunu ve pahalılık olduğu sürece deseklerki mf kral bu zamandan sonra çok geç.birzamanlar başkenttin gözdesi olan mf şimdi ise nefreti oldu.çiftçilik bitirimim mf sende felaketli hatam oldun.Bunları ben yaşadım ben bilirim. SAYGILAR.