Massey Ferguson'u kim üretecek?

Amerikan AGCO Grubu ' na ait olan Massey Ferguson traktörleri yeni üretici buldu
Geçmişi 1847 yılına dayanan ve 1995 yılından bu yana zıraat araçları konusunda dünyanın en büyük üç üreticisinden biri olan Amerikan AGCO Grubu ' na ait olan Massey Ferguson traktörleri artık Hattat Tarım A.Ş. tarafından üretilecek.

Hattat Tarım A.Ş., 20 bin 500 ' ü kapalı olmak üzere 78 bin m2 ' lik Çerkezköy-Tekirdağ tesislerinde Massey Ferguson MF-4415 modelinin üretimine başlıyor.

14 Ağustos 2008 tarihinde, Amerikan AGCO Grubu Başkan Yardımcısı Gary Collar ve Hattat Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hattat ' ın da katılacağı ve fabrikada gerçekleştirilecek ilk traktörün üretim bandından indirilmesi nedeniyle basın toplantısı düzenlenecek.

Ynt: Massey Ferguson'u kim üretecek?

DoYRaNLı link=topic=6244.msg65523#msg65523 date=1218626868' Alıntı:
AGCO grubu fendt üretimi de yapmıyomuydu,yada pazarlamasını mı yapıyo?
Valtra ve massey ferguson üretimi yapıyor benim bildiğim kadarıyla.Kesin bir bilgiye sahip olan arkadaşlar düzeltme yapacaktır...

üretecekleri MF nin kalite ve segment seviyesi nedir phantom ve gold da sıkıntı olduğunu duydum

insomnia link=topic=6244.msg65628#msg65628 date=1218655492' Alıntı:
üretecekleri MF nin kalite ve segment seviyesi nedir phantom ve gold da sıkıntı olduğunu duydum
Ancak piyasaya çıkınca bir fikire sahip olabiliriz ama yerli valtra a serisinden şikayetçi olan çok.İthalleri fena değil diyorlar ama emin değilim.Eğer erkan ' ın dediği gibi olursa phantom ve gold ' dan daha iyi olacağını sanmıyorum.Ama ithal bir seri olursa düşüncem değişir...

Akif Göktas link=topic=6244.msg65685#msg65685 date=1218662517' Alıntı:
arkadaşlar uzelin durumu ne bilgisi olan var mı
uzel de üretim falan olmayacak aldığım duyumlarda sadece iran dan gelecek olan traktörlere zemin hazıryarak satmayı düşünüyorlar o traktörler üzerinden karı da cepe atmayı düşünüyorlar

AGCO

Massey Ferguson, Valtra, Fendt, Challenger, Ag-Chem, Agco Allis

ARGO

Mc Cormick, Laverda, Landini, SEP, Valpadana

SAME DEUTZ-FAHR

Deutz-Fahr, Same, Lamborghini (traktör), Hürlimann

DÜNYADA OTOMOTİV GRUPLARI
(Marka olarak)

İran traktörü ise, Başkenttraktör  İran ' ın İTMCO traktörlerini montajlıyor.acaba Uzel in yeni durumu!!! bununla mı bağlantılı olacak..