massey yag yakarmı yakmazmı

Ynt: massey yag yakarmı yakmazmı

valla arkadaşlar ben yağına falan sürekli bakarım öyle cayır cayır yağ yaktığına 4 senedir rastlamadım yazın sezonda bakıyorum kışında bakıyorum 1 litre 1.5 litre eksiltiyor ondan daha fazlasını 165 liğim vardı o eksiltirdi ya benim 56 anormal ya sizin görüp duyduklarınız anormal

ozvatan38 link=topic=70594.msg808040#msg808040 date=1386699340' Alıntı:
valla arkadaşlar ben yağına falan sürekli bakarım öyle cayır cayır yağ yaktığına 4 senedir rastlamadım yazın sezonda bakıyorum kışında bakıyorum 1 litre 1.5 litre eksiltiyor ondan daha fazlasını 165 liğim vardı o eksiltirdi ya benim 56 anormal ya sizin görüp duyduklarınız anormal
onlar gırgır mis kardeşim önce bende anlamadım ama

valla abiler biz 15 sendir 168 kulanıyoruz her 120 saatte yagı degişir 1 gramda eksilttigini gormedim

blok contasında sorun varsa traktörün motor kısmında sorun varsa her makinanın yağ yakacağı kanaatindeyim. A,B,C markası fark etmez ,
ya birde benim başıma tersi geldi dersem ne dersiniz yani yağ azalacağına tam tersine yağ çoğaldı. suya mana bulmayın sudan kaynaklanan bir sorun değildi. bulun bakalım hata neredeymiş gençler.

Marka Değil, Aşınmış Motorla Alakalı Olduğunu Biliyorum. İstisna Olarakta, Sorunlu Motor Yağ Yakar Diye Düşünüyorum...