PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Mazot gübre desteği karta yüklenecek!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1438722" data-attributes="member: 59451"><p>Benim son duyumum şu şekilde, icmaller askıda, askıdan inecek, bir süre sonra paralar banka hesaplarına yatacak, ama bir sorun var, bu iş için kart bastırılacakmış mazot gübre alırken banka kartını vereceksin işlemi yaptıracaksın.</p><p></p><p>Fakat bu işin Aralık ayını bulabileceği konuşuldu .</p><p></p><p>Ben diyorumki Banka halizhazırda herkesin elinde bulunan karta tanımlı bir alt hesap açar, paraları bu alt hesaba yüklerler, üreticide mazot gübre alırken bu alt hesabın numarasını girer şifreyi yazar işlem gerçekleşir, yani bu kısmı kolay, bu iş için yeni bir kart basma işine girilecekse uzun iş.</p><p></p><p> Yani bu banka kart işi nasıl olacak orası muamma şimdilik, illaki mazot gübre alırken kullandıracaklar ya, nasıl ayarlayacaklarsa artık.</p><p></p><p> Sanırım öyle bir yatıracaklarki hep mazot alırken kullansınlar,</p><p></p><p>işi mazottan iyi vergi topluyoruza getirebilirler sanki.</p><p></p><p>gübrecilerle mazotcular üreticinin alinden kartı bir aldımı bi daha geri vermezki zaten, yatana çökerler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1438722, member: 59451"] Benim son duyumum şu şekilde, icmaller askıda, askıdan inecek, bir süre sonra paralar banka hesaplarına yatacak, ama bir sorun var, bu iş için kart bastırılacakmış mazot gübre alırken banka kartını vereceksin işlemi yaptıracaksın. Fakat bu işin Aralık ayını bulabileceği konuşuldu . Ben diyorumki Banka halizhazırda herkesin elinde bulunan karta tanımlı bir alt hesap açar, paraları bu alt hesaba yüklerler, üreticide mazot gübre alırken bu alt hesabın numarasını girer şifreyi yazar işlem gerçekleşir, yani bu kısmı kolay, bu iş için yeni bir kart basma işine girilecekse uzun iş. Yani bu banka kart işi nasıl olacak orası muamma şimdilik, illaki mazot gübre alırken kullandıracaklar ya, nasıl ayarlayacaklarsa artık. Sanırım öyle bir yatıracaklarki hep mazot alırken kullansınlar, işi mazottan iyi vergi topluyoruza getirebilirler sanki. gübrecilerle mazotcular üreticinin alinden kartı bir aldımı bi daha geri vermezki zaten, yatana çökerler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Mazot gübre desteği karta yüklenecek!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt