mazota zam

günaydınlar anlş-*s size sabah sabah kötü bir haber vermek istemezdim ama : ' ( mazota benzine 10 krş zam uyy-*s : ' ( kaynak :mynet

Ynt: mazota zam

tabi yavaş yavaş yükselmesi lazım. (yavaş yavaş kaynatılan suda mayışan kurbağa misali.) artık 5 tl ye alışalım.psikolojik olarak.

yeter ya daha nereye kadar böyle gidicek...dünyanın mazotunu veresiye aldım her gelen zamda da borcumun üzerine ekleniyor kız-*sw

Kökümüzü kuruttular vallahi kırsal motorini kaldırdılar normali kullanılacak dediler zaten normal daha pahalı bi de zam yapıyolar hep.....

Alıştık herhalde, artık bu zamlar bende bir şaşkınlık yaratmıyor. Herzamanki beklenen olaylardan birisi gibi. bim-*s

768 link=topic=43989.msg408644#msg408644 date=1306588449' Alıntı:
Alıştık herhalde, artık bu zamlar bende bir şaşkınlık yaratmıyor. Herzamanki beklenen olaylardan birisi gibi. bim-*s
Haklısın hemşerim ya.... :)

motorum kırmızı depoda kırmızıdan ileri gitmiyo ne yaplim :) konuyu görünce pek sasirmadim aylık rütün yapilan zam alismamiz gerek alismayız diyosak kırmızı cizgiyi cekelim... şyt-*-sa

Biz erkuntuda aldık hergun petroldeyiz fulluyoruz depoyu 2 gun sonra bitiyor bugunler çok iş war çook :D Durmak yok yola devam :p :D
tşkler..

şimdi elime elektirk faturası aldım kaçak olmadıgı halde %10 açak kayıp diyerekten kesilmiş.. anasını satayım millet doguda hiç ödemiyor bizde herşey tam şerefesizlik dolu.. artık yaşanmaz bu ulkede bende gidecem yunana.. kahvede diyorlarda geçen başbakan olmasında yunandan birisi olsun daha iyi bu ne la...

5 lira olur diye abartmayin yaw.)) hani olurda daha cok var..ayda 10 kurus gelse daha seneye harmana anca olur. zaten mahsülü satarsiniz, 5 lirada hic birimize dokunmaz...yaw diyom ortak bi gemicikmi alsak. gerci gemicik kurtarmaz bizi. bu kadar üyeye cok mazot lazim. direk firkateyn alalim. ortak ariyom..varmi ortak olacak arkadas.....

satocan58 link=topic=43989.msg409386#msg409386 date=1306696760' Alıntı:
5 lira olur diye abartmayin yaw.)) hani olurda daha cok var..ayda 10 kurus gelse daha seneye harmana anca olur. zaten mahsülü satarsiniz, 5 lirada hic birimize dokunmaz...yaw diyom ortak bi gemicikmi alsak. gerci gemicik kurtarmaz bizi. bu kadar üyeye cok mazot lazim. direk firkateyn alalim. ortak ariyom..varmi ortak olacak arkadas.....
abi hemen yaz bende ortak oluyum zuha-*-s

akcaorenli link=topic=43989.msg409295#msg409295 date=1306692695' Alıntı:
motorum kırmızı depoda kırmızıdan ileri gitmiyo ne yaplim :) konuyu görünce pek sasirmadim aylık rütün yapilan zam alismamiz gerek alismayız diyosak kırmızı cizgiyi cekelim... şyt-*-sa
sana turuncu alalım bir depo mazot benden sana hediye

SmhGwz link=topic=43989.msg409339#msg409339 date=1306694535' Alıntı:
şimdi elime elektirk faturası aldım kaçak olmadıgı halde %10 açak kayıp diyerekten kesilmiş.. anasını satayım millet doguda hiç ödemiyor bizde herşey tam şerefesizlik dolu.. artık yaşanmaz bu ulkede bende gidecem yunana.. kahvede diyorlarda geçen başbakan olmasında yunandan birisi olsun daha iyi bu ne la...
valla benim yazdığım mesaj silinmiş . ama ben bölede mutluyum.. bu işin sonu rulet-*s