PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
mc cormik neden tutulmadı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ferhat suat" data-source="post: 640850" data-attributes="member: 32803"><p><strong>Ynt: mc cormik neden tutulmadı?</strong></p><p></p><p>arkadaşlar bu yaz ben traktörü servise götürmüştüm Mc cormik traktör den 2 tane vardı sahibinden bizzat duydum traktörlerden mem nun olmadığını sahibi hidroliğinden şikayet etti ve hidrolik tamirinin masraflı olduğunu söylemişti ve düzen tutmadığını ama motorlarında bir sorun yok diyordu görünüşde sağlam traktöre ben zyo kullanmadığımız bir malı ne övüp nede karalamak olmaz Mc cormiklerin tarihi eski ama eski olması onun iyi bir iş ortaya koyacağı anlama gelmez artık herşey çok hızlı değişiyor vede bir şeyi tartışırken lütfen kimse kimseyi kırmasın bir anlamıyok manasız</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ferhat suat, post: 640850, member: 32803"] [b]Ynt: mc cormik neden tutulmadı?[/b] arkadaşlar bu yaz ben traktörü servise götürmüştüm Mc cormik traktör den 2 tane vardı sahibinden bizzat duydum traktörlerden mem nun olmadığını sahibi hidroliğinden şikayet etti ve hidrolik tamirinin masraflı olduğunu söylemişti ve düzen tutmadığını ama motorlarında bir sorun yok diyordu görünüşde sağlam traktöre ben zyo kullanmadığımız bir malı ne övüp nede karalamak olmaz Mc cormiklerin tarihi eski ama eski olması onun iyi bir iş ortaya koyacağı anlama gelmez artık herşey çok hızlı değişiyor vede bir şeyi tartışırken lütfen kimse kimseyi kırmasın bir anlamıyok manasız [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
mc cormik neden tutulmadı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt