PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
mc cormik neden tutulmadı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fetbaz03" data-source="post: 642017" data-attributes="member: 1944"><p><strong>Ynt: mc cormik neden tutulmadı?</strong></p><p></p><p>merhaba Arkadaşlar</p><p>yorumları okudum bende bir mccormick kullanıcısı olarak artısını eksisini yazmak istedim öncelikle yakıtına değiniceğim bende daha önce new holland tl 80 a vardı bizde derin patates çifti süreriz ortalama 2000 mt 5 litre yakıyodu 4 12 inç pulukla kurakta bu 7 veya 8 kadar çıkıyor şimdi cx 85 kuanıyorum 2007 model yakıt kurakta 3,6 2000 mt de yolda tarlada new hollanda az yakıyor .bunu yazarken new hollandı kötüleme değil amacım oda güzel traktör , ama mccormick daha az yakıtlı cx105 ler dahada az yakıyor ..ben ne kadar anlatırsam anatayım kullanmadan göremessiniz iş performansı çok güzel rahat seğmentine göre çok donanımlı şimdi eksilerini anatacağım.</p><p></p><p>servis ağı az donanımlı olunca her usta yapamıyor ben mesela arıza yapınca ankara polatlıya götürüyorum. parçada sıkıntı yok telefon ediyosun 1 gün sonra ne istiyorsan elinde mevcut ama yerlilere göre biraz parça pahalı elektronik sistemleri olsun sensörleri olsun ama ucuz parçlarıda var yerlilerle aynı hemen hemen neyse ..ben servis olmayınca tekirdağdan tamir kataoloğu getirdim birazda elektronikten anlarım çoğu arızasını yapıyorum mesela yorumlarda gördüm </p><p></p><p>- hidrolik kalibrsayonu </p><p>- hirolik oring arıza yapıyor eskiyor hidroliği indirip oring vesair fren oringleri olsun </p><p>-içindeki transfer pompası olsun filtre manifoldu olsun </p><p>ön frezeler olsun çoğu elimdeki malzemeye göre arızasını yapıyorum..öğrendim ..</p><p>neyse bu anlattıklarımdan şunu çıkardım</p><p></p><p>iş performans çok güzel</p><p>yakıt az çok sağlam traktör çokda rahat parça sıkıntısı yok</p><p>ama alacak arkadaşlara tavsiyem serviniz yoksa yakınlarda sıkıntı yaşarsınız her tamirci anlamaz illaki ustasını görmesi gerekir bazen ufacık bir ayar yüzünden tarlaya gidemezsinniz ..mesela ana hidrolik filtre var şişer değiştirmesseniz yürümez ,hidrolik kalmaz ,direksiyon dönmez </p><p>bu tip şatıllı traktörlerde yağı temiz tutacaksınız filtreleri zamanında değiştirin birde servis sıkıntınız yoksa 50 bin tl ye alıncak çok güzel tarktör..bütçeniz öyle bir sensöre 500 tl hidrolik filtresine orjinal 155 tl yerli 70 tl veremem diyorsanız arkadaşlar bu traktörü almayın arkadaşlar ..bir tabir var gülü seven dikenine katlanır derler ya ben seviyorum katlanıyorum sizde yapabilirim diyorsanız kötü mala değil gerçekten kaliteli bir tarktöre para veriyosunuz arkadaşlar ..</p><p>birde enka biz iyi hazırlanıyoruz diyorlar satış sonrası destek için eleman ve servisleri eğitiyoruz diyorlar ..benden bu kadar alacaklara hayırlı olsun..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fetbaz03, post: 642017, member: 1944"] [b]Ynt: mc cormik neden tutulmadı?[/b] merhaba Arkadaşlar yorumları okudum bende bir mccormick kullanıcısı olarak artısını eksisini yazmak istedim öncelikle yakıtına değiniceğim bende daha önce new holland tl 80 a vardı bizde derin patates çifti süreriz ortalama 2000 mt 5 litre yakıyodu 4 12 inç pulukla kurakta bu 7 veya 8 kadar çıkıyor şimdi cx 85 kuanıyorum 2007 model yakıt kurakta 3,6 2000 mt de yolda tarlada new hollanda az yakıyor .bunu yazarken new hollandı kötüleme değil amacım oda güzel traktör , ama mccormick daha az yakıtlı cx105 ler dahada az yakıyor ..ben ne kadar anlatırsam anatayım kullanmadan göremessiniz iş performansı çok güzel rahat seğmentine göre çok donanımlı şimdi eksilerini anatacağım. servis ağı az donanımlı olunca her usta yapamıyor ben mesela arıza yapınca ankara polatlıya götürüyorum. parçada sıkıntı yok telefon ediyosun 1 gün sonra ne istiyorsan elinde mevcut ama yerlilere göre biraz parça pahalı elektronik sistemleri olsun sensörleri olsun ama ucuz parçlarıda var yerlilerle aynı hemen hemen neyse ..ben servis olmayınca tekirdağdan tamir kataoloğu getirdim birazda elektronikten anlarım çoğu arızasını yapıyorum mesela yorumlarda gördüm - hidrolik kalibrsayonu - hirolik oring arıza yapıyor eskiyor hidroliği indirip oring vesair fren oringleri olsun -içindeki transfer pompası olsun filtre manifoldu olsun ön frezeler olsun çoğu elimdeki malzemeye göre arızasını yapıyorum..öğrendim .. neyse bu anlattıklarımdan şunu çıkardım iş performans çok güzel yakıt az çok sağlam traktör çokda rahat parça sıkıntısı yok ama alacak arkadaşlara tavsiyem serviniz yoksa yakınlarda sıkıntı yaşarsınız her tamirci anlamaz illaki ustasını görmesi gerekir bazen ufacık bir ayar yüzünden tarlaya gidemezsinniz ..mesela ana hidrolik filtre var şişer değiştirmesseniz yürümez ,hidrolik kalmaz ,direksiyon dönmez bu tip şatıllı traktörlerde yağı temiz tutacaksınız filtreleri zamanında değiştirin birde servis sıkıntınız yoksa 50 bin tl ye alıncak çok güzel tarktör..bütçeniz öyle bir sensöre 500 tl hidrolik filtresine orjinal 155 tl yerli 70 tl veremem diyorsanız arkadaşlar bu traktörü almayın arkadaşlar ..bir tabir var gülü seven dikenine katlanır derler ya ben seviyorum katlanıyorum sizde yapabilirim diyorsanız kötü mala değil gerçekten kaliteli bir tarktöre para veriyosunuz arkadaşlar .. birde enka biz iyi hazırlanıyoruz diyorlar satış sonrası destek için eleman ve servisleri eğitiyoruz diyorlar ..benden bu kadar alacaklara hayırlı olsun.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
mc cormik neden tutulmadı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt