Merhaba kıymetli trakkulüp ahalisi [emoji5]çok fotoğraf var hemen başlıyorum [emoji16]Okulumun kapanmasıyla köye gittim yoğun bir yaz geçirdim gerek piyasa gerek kendi işimizde çalıştım. Önce inekler için ot biçtik kuruttuk bağlayıp köye getirdik. Yaklaşık 8-9 remork ot geldi extradan saman ve yemde alıyoruz idare ediyorlar [emoji5]
Ot bittikten sonra fidanlara çapa yaptık otlarını çırptık binevi temizlik yaptık bahçelerde [emoji5]
Arkasından babamın arkadaşının 135 le çalıştık en son 1-2 tane fotoğraf çekme fırsatı buldum [emoji5]
Sonra elma kökü çektik kurumuştu ve toprağını döktü ama çok uğraştırdı bizi motorlu testerelerin kaç tane zinciri gitti kim bilir [emoji5]
Bu da bu yıl doğan buzağımız [emoji16]
Sonra sezon yaklaştı bu yıl elmamız fazla olmadı ama allah bereketini versin [emoji4] önce boş kasa çektik [emoji5]
Dağa taşa süreriz iş olursa [emoji16]
Yine odun işleri [emoji4]
Sonra kum çektik tabi efsaneydi abilerim [emoji5]
Ve sezon başladı eniştemin elmaları toplamaya başladık ben yine kasa çektim 240 ile [emoji5]
Ondan sonra bizim elmalara başladık [emoji5]
rezilliğimiz [emoji17]
130-140 kasa civarı yaklaşık 3.5 ton
Babamın kuzeninin 240 ı
Mazotu katmayı unutunca 135 [emoji23]
Ve 2 gün önce az bi elma kalmıştı onu topladık sonra fidanlığı sürdük 135 e 2. Pulluk takmamız bu [emoji5] 14 yıl içinde [emoji16]
Çift işini bitirdim köye geldim telefon geldi babamın arkadaşının gübre varmış o dökülcekmiş bu kez sahnede rektefiyeli yeni boyalı bi 135 vardı [emoji16]
Baya zorlandım yüklerken yorumlarınız tecrübelerinizi bekliyorum [emoji5]

Ot bittikten sonra fidanlara çapa yaptık otlarını çırptık binevi temizlik yaptık bahçelerde [emoji5]

Arkasından babamın arkadaşının 135 le çalıştık en son 1-2 tane fotoğraf çekme fırsatı buldum [emoji5]

Sonra elma kökü çektik kurumuştu ve toprağını döktü ama çok uğraştırdı bizi motorlu testerelerin kaç tane zinciri gitti kim bilir [emoji5]

Bu da bu yıl doğan buzağımız [emoji16]

Sonra sezon yaklaştı bu yıl elmamız fazla olmadı ama allah bereketini versin [emoji4] önce boş kasa çektik [emoji5]

Dağa taşa süreriz iş olursa [emoji16]

Yine odun işleri [emoji4]

Sonra kum çektik tabi efsaneydi abilerim [emoji5]

Ve sezon başladı eniştemin elmaları toplamaya başladık ben yine kasa çektim 240 ile [emoji5]

Ondan sonra bizim elmalara başladık [emoji5]

130-140 kasa civarı yaklaşık 3.5 ton

Babamın kuzeninin 240 ı

Mazotu katmayı unutunca 135 [emoji23]

Ve 2 gün önce az bi elma kalmıştı onu topladık sonra fidanlığı sürdük 135 e 2. Pulluk takmamız bu [emoji5] 14 yıl içinde [emoji16]

Çift işini bitirdim köye geldim telefon geldi babamın arkadaşının gübre varmış o dökülcekmiş bu kez sahnede rektefiyeli yeni boyalı bi 135 vardı [emoji16]

Baya zorlandım yüklerken yorumlarınız tecrübelerinizi bekliyorum [emoji5]