PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
mf 185 mi yoksa 640 fiat mı alsam?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="isa1982" data-source="post: 216331" data-attributes="member: 11040"><p><strong>Ynt: mf 185 mi yoksa 640 fiat mı alsam?</strong></p><p></p><p>fiatta aklımın yetti ve beni mest eden 2 faktör 1: fren 2: en önemli yüklü yokuş aşagı inmesi..</p><p>aksam olarak fiyat hoş gelmiyo bana yoksa bu iki özellik içim bile fiat alınır</p><p>yokuş aşagı mf ile yüklü inmekten aklım cıkıyodu fren yapsan yapamıyon allaha emanet bi şekılde iniyon ve 175.188.168. kullandım ve bunlarda daha görmedımkı aşagı dogru şöyle sesziz sakın inen lakın bizim 10 yıl önce vardı bi 480 fiat hatırlıyorum yokuş aşagı yüklü frene bile gerek olmadan cok rahat bi şekılde tıkır tıkır inebiliyordu o zamanlar babam kullanıyodu tabii..fren olayı mfde cok garip yaww boş olsun dolu olsun yokuş aşagı durmuyo alıyo başını gidiyo fiatta buda yok..mf de bu 2 özellık olsa nedeyım cok iyi bi motor olurdu sanırımm. ne yapacam bilmiyomm hangisini alacam aslında canımı sevdiğim için fiat alsam diyorum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="isa1982, post: 216331, member: 11040"] [b]Ynt: mf 185 mi yoksa 640 fiat mı alsam?[/b] fiatta aklımın yetti ve beni mest eden 2 faktör 1: fren 2: en önemli yüklü yokuş aşagı inmesi.. aksam olarak fiyat hoş gelmiyo bana yoksa bu iki özellik içim bile fiat alınır yokuş aşagı mf ile yüklü inmekten aklım cıkıyodu fren yapsan yapamıyon allaha emanet bi şekılde iniyon ve 175.188.168. kullandım ve bunlarda daha görmedımkı aşagı dogru şöyle sesziz sakın inen lakın bizim 10 yıl önce vardı bi 480 fiat hatırlıyorum yokuş aşagı yüklü frene bile gerek olmadan cok rahat bi şekılde tıkır tıkır inebiliyordu o zamanlar babam kullanıyodu tabii..fren olayı mfde cok garip yaww boş olsun dolu olsun yokuş aşagı durmuyo alıyo başını gidiyo fiatta buda yok..mf de bu 2 özellık olsa nedeyım cok iyi bi motor olurdu sanırımm. ne yapacam bilmiyomm hangisini alacam aslında canımı sevdiğim için fiat alsam diyorum... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
mf 185 mi yoksa 640 fiat mı alsam?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt