Mf 188'lik için z jantlı ince 12-36mı yoksa 15-30mu ? hangisini önerirsiniz?

arkadaşlar arada kaldım.
bende z jantlı 15-30 lastik var ve gayet memnunum çifte, kombi kürümde, kazayağında, çizelde sıkıntı yok yalnız az biraz patates işimde var.
aşağı yukarı 3-5 günde biter. ince z jant 13,6-12-36 ile değiştirsem ve de devamlı kullansam nasıl olur. kalın lastiğimi ararmıyım? bu konuda deneyimleri bilgileri olan arkadaşlarıma başvuruyorum.

Sahibinden de 13.6 38 var hemde radial tekirdağ da olması lazım ilan yeni bence hemen irtibata geçin o çanta lar traktöre ćok yakışacaÄ£ını düşünüyorum.

38 jant takarsan vites devirleri değişmez mi. Baya Bi seri devirli olur hiç memnun kalmazsın gibime geliyor. Mesela 285 veya 80-66 dar lastik tipleri 13,6-36

arkadaşlar arada kaldım.
bende z jantlı 15-30 lastik var ve gayet memnunum çifte, kombi kürümde, kazayağında, çizelde sıkıntı yok yalnız az biraz patates işimde var.
aşağı yukarı 3-5 günde biter. ince z jant 13,6-12-36 ile değiştirsem ve de devamlı kullansam nasıl olur. kalın lastiğimi ararmıyım? bu konuda deneyimleri bilgileri olan arkadaşlarıma başvuruyorum.
Aynı durum ben de de var lastiği değiştirdiniz mi değiştirdiyseniz memnunmusunuz

15-30 lastik tavsiye etmiyorum adı gibi kendiside balon jant küçücük lastikler büyük çok patinaj yaptırıyor 188 in orjinal lastikleri 16-9-34 tür jantları büyüktür çok iyi basar

arkadaşlar arada kaldım.
Slm mf 185 ve 188 lerin ideal janti 16.9 14-34 döküm z jant tabiri kullandigimiz jantlar 13.6 12-36 janlar ebat olarak 34 janta gore dairesel capta kucuk jant traktorun arkasi dusuk gibi duruyor 38 jant yuksek gelir yeni tip lastik lerden 34 jantin incelerini takarsan bnce dengeli olur diye dusunuyorum.