PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Mf 240 ile new holland tt50 yi kıyaslayan varmı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci96" data-source="post: 1352752" data-attributes="member: 69588"><p>Öncelikle traktörü alan arkadaşa hayırlı olsun. Kazasız ve belasız nice tarım yılları diliyorum. Varsa bir kusurumuz affola.</p><p></p><p>Size gelelim Cemal Bey, sizi biraz daha kibar olmaya davet ediyorum. Biz burda tarımın teknolojik ve bilimsel yönünü ele alıyoruz. TT serilerini çok kullandım ama dişli sesleri nedeniyle ısanamadım. 2020 yılına gelmişiz, "4×4 traktörde nasıl geri viteste senkromeç olmaz" dedim. Bu sözün hangi tarafı yanlış? Ayrıca benim hiç bir marka ile hiç bir sorunum yok. Hiç biri de benim arka bahçemde üretilmiyor. Zaman zaman kendi traktörümün de kusurlarını yazıyorum. </p><p></p><p>Mesela; John Deere'in 5E serileri alınacak traktör değil. Massey Ferguson'ın 2600 serileri de öyle. Bunlara TT ve TDD serileri de dahil. Bunu yazınca bunlarla bir kavgam mı oldu yani? Biz sadece tarım mekanizasyonunu ve tarım kimyasını ilgilendiren bir alanda gerçekleri söylüyoruz. Bende 22 diskli çekilir tip mibzer var. Ama beş kuruş etmez. Bir daha alsam şanzımanlı alacağım. Sırf bunu aldım diye övmek zorunda değilim. Cemal Bey, Türkiye şartlarında ortalama 200 kg/da buğday alınıyorsa, bunu eleştirip daha iyisine yoğunlaşmak sancı mı?</p><p></p><p>Her ne ise, artık bu gibi çıkışlar yüzünden bu forma yazı yazmak istemiyorum bazen. Lütfen biraz kibar olalım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci96, post: 1352752, member: 69588"] Öncelikle traktörü alan arkadaşa hayırlı olsun. Kazasız ve belasız nice tarım yılları diliyorum. Varsa bir kusurumuz affola. Size gelelim Cemal Bey, sizi biraz daha kibar olmaya davet ediyorum. Biz burda tarımın teknolojik ve bilimsel yönünü ele alıyoruz. TT serilerini çok kullandım ama dişli sesleri nedeniyle ısanamadım. 2020 yılına gelmişiz, "4×4 traktörde nasıl geri viteste senkromeç olmaz" dedim. Bu sözün hangi tarafı yanlış? Ayrıca benim hiç bir marka ile hiç bir sorunum yok. Hiç biri de benim arka bahçemde üretilmiyor. Zaman zaman kendi traktörümün de kusurlarını yazıyorum. Mesela; John Deere'in 5E serileri alınacak traktör değil. Massey Ferguson'ın 2600 serileri de öyle. Bunlara TT ve TDD serileri de dahil. Bunu yazınca bunlarla bir kavgam mı oldu yani? Biz sadece tarım mekanizasyonunu ve tarım kimyasını ilgilendiren bir alanda gerçekleri söylüyoruz. Bende 22 diskli çekilir tip mibzer var. Ama beş kuruş etmez. Bir daha alsam şanzımanlı alacağım. Sırf bunu aldım diye övmek zorunda değilim. Cemal Bey, Türkiye şartlarında ortalama 200 kg/da buğday alınıyorsa, bunu eleştirip daha iyisine yoğunlaşmak sancı mı? Her ne ise, artık bu gibi çıkışlar yüzünden bu forma yazı yazmak istemiyorum bazen. Lütfen biraz kibar olalım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Mf 240 ile new holland tt50 yi kıyaslayan varmı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt