PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Mf 240 s hidrolik valf ve hidrolik orta kol
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mahmutdelikan" data-source="post: 1440035" data-attributes="member: 94993"><p>Hocam iki resmi de ekledim. Birinde kontrol valfinin kendisi diğerinde pistonlu üst kol takılmış hali var. Kontrol valfi takviye vitesinin yaklaşık 20-30 cm gerisindeki kapak sökülerek takılıyor. Marka olarak bir kaç seçenek var ama piyasadaki en iyisi özmenoğlu. Benim taktığım da onun 2 kollu hidrolik kol çalıştırmalı çift çıkış olan modeli şimdilik de gayet düzgün çalışıyor. Montaj esnasında dikkat etmen gereken iki husus var biri oring contalarını düzgünce takacaksın ikincisi de valfi takarken civatalarını eşit şekilde sıkacaksın aksi takdirde ilerleyen zamanlarda yağ kaçağı yapabileceği söylendi. Eğer istersen benim yaptığım gibi arka tarafa ilave kollar yaparak ekipman takarken hem askı kollarını hem de pistonlu üst kolu direk arkadan kontrol edebilir çok da rahat edersin. Tek sıkıntısı valfin üstünde seçici vana var. Yani ya bu valf üzerinden askı kollarını kontrol edebiliyorsun ya da vanayı çevirerek traktörün kendi kollarıyla askı kollarını kontrol ediyorsun. Örneğin pullukla aktarma esnasında gene traktörün kendi hidrolik kollarını kullanmak zorundasın üst kolu ayarlamak istediğinde vanayı çevirmen ve ayarladıktan sonra tekrar çevirmen gerekiyor. Umarım yeterince anlatabilmişimdir. Saygılarımla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mahmutdelikan, post: 1440035, member: 94993"] Hocam iki resmi de ekledim. Birinde kontrol valfinin kendisi diğerinde pistonlu üst kol takılmış hali var. Kontrol valfi takviye vitesinin yaklaşık 20-30 cm gerisindeki kapak sökülerek takılıyor. Marka olarak bir kaç seçenek var ama piyasadaki en iyisi özmenoğlu. Benim taktığım da onun 2 kollu hidrolik kol çalıştırmalı çift çıkış olan modeli şimdilik de gayet düzgün çalışıyor. Montaj esnasında dikkat etmen gereken iki husus var biri oring contalarını düzgünce takacaksın ikincisi de valfi takarken civatalarını eşit şekilde sıkacaksın aksi takdirde ilerleyen zamanlarda yağ kaçağı yapabileceği söylendi. Eğer istersen benim yaptığım gibi arka tarafa ilave kollar yaparak ekipman takarken hem askı kollarını hem de pistonlu üst kolu direk arkadan kontrol edebilir çok da rahat edersin. Tek sıkıntısı valfin üstünde seçici vana var. Yani ya bu valf üzerinden askı kollarını kontrol edebiliyorsun ya da vanayı çevirerek traktörün kendi kollarıyla askı kollarını kontrol ediyorsun. Örneğin pullukla aktarma esnasında gene traktörün kendi hidrolik kollarını kullanmak zorundasın üst kolu ayarlamak istediğinde vanayı çevirmen ve ayarladıktan sonra tekrar çevirmen gerekiyor. Umarım yeterince anlatabilmişimdir. Saygılarımla. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Mf 240 s hidrolik valf ve hidrolik orta kol
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt