PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
MF 240S hava nasıl alınır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aşıcı" data-source="post: 1475007" data-attributes="member: 88271"><p>Arkadaşlar </p><p>1986 model MF 240S, kirli mazot yüzünden, mazot deposu içindeki süzgecin tıkanması sonucu hava yaptı. Üzerinde Lucas Cav marka pompa var.</p><p>2 ay kadar önce de hava yapmıştı bu şekilde.</p><p> Önce 8 metrik olan, siyah ile işaretlediğim somunlardan, sonra enjektörlerin birini pompaya bağlayan 3 nolu somunu gevşeterek almıştım havasını. Fakat 3 nolu o somunu gevşetip sıkarken boruyu da beraberinde biraz döndürüp yamulttuğunu farkettim. Şimdi tekrar ordan alsam, gevşetip sıkarken o boru zarar görecek diye korkuyorum.</p><p></p><p>Başka yerden hava alınamaz mı bu pompada?</p><p>Mesela 5 nolu yerden(filtreden geliyor orası) </p><p>ya da 2 ve 4 nolu boşta duran o somunlardan olmaz mı onlar neye yarıyor?</p><p></p><p>Bir de bir numaralı, sarı ile işaretlediğim kısım ne işe yarıyor, ordan hava alınır mı. Mühürlü bir parça var orda, tel var üstünde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aşıcı, post: 1475007, member: 88271"] Arkadaşlar 1986 model MF 240S, kirli mazot yüzünden, mazot deposu içindeki süzgecin tıkanması sonucu hava yaptı. Üzerinde Lucas Cav marka pompa var. 2 ay kadar önce de hava yapmıştı bu şekilde. Önce 8 metrik olan, siyah ile işaretlediğim somunlardan, sonra enjektörlerin birini pompaya bağlayan 3 nolu somunu gevşeterek almıştım havasını. Fakat 3 nolu o somunu gevşetip sıkarken boruyu da beraberinde biraz döndürüp yamulttuğunu farkettim. Şimdi tekrar ordan alsam, gevşetip sıkarken o boru zarar görecek diye korkuyorum. Başka yerden hava alınamaz mı bu pompada? Mesela 5 nolu yerden(filtreden geliyor orası) ya da 2 ve 4 nolu boşta duran o somunlardan olmaz mı onlar neye yarıyor? Bir de bir numaralı, sarı ile işaretlediğim kısım ne işe yarıyor, ordan hava alınır mı. Mühürlü bir parça var orda, tel var üstünde. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
MF 240S hava nasıl alınır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt