MF 255 T ekin

Ynt: MF 255 T ekin

Zevkle izledik.. Erezyon olmasın diye arkasına sürgü takmamışsın heralde Mehmet..:D İyi bilirim sizin toprakları.. Az mı sıva kumu eledim.. Paylaşım için teşekkürler.. Şu susturucuyu çıkarıpta bi dene bakalım turbo sesi çıkacakmı..İçimde uhte kaldı yav..dd

yorumlarınız için sağolun ewewt nail agabey bizim buraların toprağı yer yer çok değişir, kimi yer böyle kumlu tabi ona göre duruma göre bakıyoruz

toprak çok kaba yanlız ben nadastan sonra 1 kez tırmık çeksem böyle olur ama 4-5 kez sürüyoruz mibzerin arkasına lastik takıyoruz toprağı sıkıştırsın diye.

paylaşım için teşekkürler kullanımı çok yaygın ama çekili mibzer çok tohum gübre ve zaman israfı özellikle parçalı arazide bende şakalak çelkili kullanmaktayım ama bu açıdan memnun değilim.daha önce manisa yapımı tek tarım hidrolikli mibzer vardı çok süperdi keşke değiştirmeseymişiz.

güzel paylaşım olmuş eline saglık bu 255 ide ilk defa görüyorum çünkü bizim buralarda nerdeyse hiç yok.