PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Mf 265 hidrolik kollarindan yağ sızıyor yardim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1239029" data-attributes="member: 78170"><p>Geldim hemşerim o hidrolik kovanı nın olduğu yerde kolun haraket ettiği kısım senin dediğin orada keçeler var onlar aşınmış tır bazı traktörlerin o kolun ucunda vida veya sekman olur onu çıkarır sın o parçayı da çıkar içinde keçe vardır onu düz torna vida ile ganırtır çıkar üzerinde ölçü var sonra Malatya merkezde biryerden aynısından bul zedelemeden tak birleştir </p><p>Ama bazı traktörlerin hidrolik kovanının içini açmak zorundasın içeriden sökülür keçe tabi elinden gelirse yap yoksa elleme ustaya götür </p><p>Yavaş kaldırmasının sebebi dediğin kol ne o senin traktörün hidrolik teşkilatı nı bilmiyorum ama koltuğun altında musluk gibi birşey var mesela bizim traktör de onu tam kapatırsanız kaldırır ve asla indirmez diğer yöne kapatırsanız indirir kaldırmaz eğer öyle bir musluk varsa bir oynayın çünkü bazı ekipman hızlı inmek ister bazısı yavaş bunun için yapılmış tır o sistem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1239029, member: 78170"] Geldim hemşerim o hidrolik kovanı nın olduğu yerde kolun haraket ettiği kısım senin dediğin orada keçeler var onlar aşınmış tır bazı traktörlerin o kolun ucunda vida veya sekman olur onu çıkarır sın o parçayı da çıkar içinde keçe vardır onu düz torna vida ile ganırtır çıkar üzerinde ölçü var sonra Malatya merkezde biryerden aynısından bul zedelemeden tak birleştir Ama bazı traktörlerin hidrolik kovanının içini açmak zorundasın içeriden sökülür keçe tabi elinden gelirse yap yoksa elleme ustaya götür Yavaş kaldırmasının sebebi dediğin kol ne o senin traktörün hidrolik teşkilatı nı bilmiyorum ama koltuğun altında musluk gibi birşey var mesela bizim traktör de onu tam kapatırsanız kaldırır ve asla indirmez diğer yöne kapatırsanız indirir kaldırmaz eğer öyle bir musluk varsa bir oynayın çünkü bazı ekipman hızlı inmek ister bazısı yavaş bunun için yapılmış tır o sistem [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Mf 265 hidrolik kollarindan yağ sızıyor yardim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt