MF 268 4x4

Ynt: MF 268 4x4

Güzel paylaşım. Artık çiftçimizin daha teknolojik traktörler kullanması gerekirken hâla bu tarz traktörleri ülkemize getirmeleri bizi dahada geride bırakıyor.

almayı düsünen varsa beynine kursun sıksın bir daha düsünsün sonra.bizim yörede biri 35e aldı.70 saat kullandı.18 veriyor galeriler.adam intihara meyilli şimdi.hintin altını olsa almayın.
belki almayı düsünen biri okur vazgecerde sevaba girerim *098*-

eline sağlık güzel paylaşım eski mf leri tutmaz diye düşünüyorum

yemin ediorum gamalı alpler 14 numaralı pullugunu 1 ile sonuna kadar batırdım surdum 268 tek ceker yakıtı cok az eski mfleri geçer cok güzel hindistan malı deıl ayrıca parcaları hındıstan monte ediliyor ve suanlarda manisada üretiliyor motoru simpson alman motoru 4 silindir 65 hp sürüngen var cok güzel herkese tavsiye ederim yani hindistan die aldanmayın sadece tafe parcaları var ustunde o da mf tafeyı aldıgını ıcın malzemelerı elden cıkarmak ıstıyor iyi günler

arkadaşlar kullanmadan karar vermeyin...hindistanı ve ya çini ç0k düşük görüy0rsunuz....adamlar aya çıktı siz hala 0nların traktörünü beğenmiy0rsunuz....parça tadariği s0run 0lmadıkça,niye kullanılmasın...zamanında yıllardır nh ve mf bizi ellerindeki eski m0delleri süsleyip püsleyip bize satmadımı tşkrlr......

motor iyi bile olsa bloktaki döküm çapaklarını ve kötü işçiliği görünce bu traktöre hiç içim ısınmadı.uzel battı ama massey uzeli satın alıp onunla yola devam etmeliydi.

iyi kardeşim sen motor alırken gücüne bakma ok motor blogunda iz varmı ona bak uzel sizi sömürdü hala sömürüo gözünüz acılmıo:DDD asıl mfler die size kendı yapıp mf yazdıgı motorları yedrdi halada yedirmeye devam edio uyanmıosunuz da saflar

masseyci51 saf lafını üzerime almıyorum seninle atışmaya da girmeyeceğim.ayrıca profil resmimde göründüğü gibi ingiliz mf kullanıyorum.

samsunbafra link=topic=35433.msg321855#msg321855 date=1294436575' Alıntı:
arkadaşlar kullanmadan karar vermeyin...hindistanı ve ya çini ç0k düşük görüy0rsunuz....adamlar aya çıktı siz hala 0nların traktörünü beğenmiy0rsunuz....parça tadariği s0run 0lmadıkça,niye kullanılmasın...zamanında yıllardır nh ve mf bizi ellerindeki eski m0delleri süsleyip püsleyip bize satmadımı tşkrlr......
aynen katılıyorum abi

Arkadaşlar ortamı germeyelim,biraz daha sakin olalım...

s.a beyler bugun mflere bakdım yenı gelenler 3625 5425 cok güzel hakiki ingiliz perkins motor 6 silindir adamlar yapmıs ya 3000 serisine kadar mfleri tafe yapıyormus ama cok güzel yapıolar :)

valla beş para etmez gittim tümosan 5155 ile takas yapdım adam 30 bin zor saydı valla şimdi memnunum abi mf benim için bitmiştir.

masseyci51 link=topic=35433.msg458973#msg458973 date=1319227569' Alıntı:
valla beş para etmez gittim tümosan 5155 ile takas yapdım adam 30 bin zor saydı valla şimdi memnunum abi mf benim için bitmiştir.
Allahım kimseyi malıyla terbiye etmesen zamanında bende yaşadım