Mf 285 duzmu bucuklumu

S.a arkadaslar 285 lik almayı dusunuyoruz ama bır turlu karar veremedık bucuklumu duzmu alalım dıye tecrubelı arkadaslardan yardım beklıyorum saygılar

Ynt: Mf 285 duzmu bucuklumu

funlowe link=topic=69690.msg793633#msg793633 date=1384281803' Alıntı:
S.a arkadaslar 285 lik almayı dusunuyoruz ama bır turlu karar veremedık bucuklumu duzmu alalım dıye tecrubelı arkadaslardan yardım beklıyorum saygılar

Kuyruk mili kullanacaksanız buçuklu tavsiye ederim, bu sene balya makinasında 285 çalıştı 87 model buçuksuz, tarlanın bazı yerlerinde takviye 2 yavaş 3 hızlı geliyordu, 2 nin buçuğu olsa tam olacaktı.

tabii ki 285 S olanlardan yani buçuklulardan. vites demek yakıt ekonomisi demek, randımanlı iş demek,traktör ömrü demek

bence süper olanı alın derim
+ ları daha seri ,vites seçeneği daha çok ,vites geçişleri daha kolay ve vites karıştırma derdi yok

Tartışmasız buçuklu , zaten buçuksuzlar epeyce eskidirler.
Buçuklular 1992 yılında çıkmaya başlamıştı.

Tabikide buçuklu ama tabi tercih senin buçuklu alıcam dersen orjinal kabin olmasından yanayım seni hiç üzmez ok-*-s

Yorumlar ıcın tşkler benımde gonlum bucukladan yana inşlh model farkında degısıklıkler yoktur umarım 96 ve ustu dıye dusunuyorum fıyat farkı ne olur bılemem tabıkı

285 iyi hoş traktör de ocak batırır yav çok yakıyo duva*-*0