MF 285 ile Saman Düzleme....

Arkadaşlar sizlere saman nodasını düzlerken çekmiş olduğum resimleri paylaşıyorum.....Resimleri öğlen saat 13:30 civarında çektiğim için birazcık sarı görünüyor.... ;D

...:::SON:::...

Ynt: MF 285 ile Saman Düzleme....

bu yıl saman kıtlığı hat safhadaydı ...

birde gerçekten kolay gelsin sizlere ben bilirim bu işin zorluğunu ne berbat zor iştir bu .
samanın tek karı hep çektiğin çiledir.

bu iş aslında biras tehlikeli ALLAH korusun kablolardan bi kıvılcım atsa kurtaramazsın...ALLAH kimsenin başına öyle şeyler vermez inşallah.

samanı neden bir yere yığıyorsunuz kapalı yere koymayacakmısınız.Bizde saman yaptık fakat foto çekemedim :( paylaşım için tşk.

nt@hmet link=topic=7532.msg79350#msg79350 date=1222508031' Alıntı:
güzel fotolar ahmet,nodayı iyi örteydin bak yağışlar devam edecekmiş:)))
Üzerine o kadar fazla toprak attımki yagmurların sayesindede taş gibi donmuştur açılmaz artık..... ;D

ranger link=topic=7532.msg79340#msg79340 date=1222505303' Alıntı:
samanı neden bir yere yığıyorsunuz kapalı yere koymayacakmısınız.Bizde saman yaptık fakat foto çekemedim :( paylaşım için tşk.
Kapalı yere ineklerin kışın yiyecekleri kadar koyduk fazlasını düzleyip toprakladık......

okay abının dedıgı gıbı bu ısın tek karı cektıgın cılesı ve rezıllıgı
bıde kabınsız traktorlerle bu ıs olum yaw o tozu falan ıvvvvvv