mf 285 pullugu indirmiyor yardim

arkadaslar sabah pullugu takip hidroligi kaldirdim. ama simdi asili kaldi indirmiyor. koltugun altindaki kolu one aldim arkaya aldim yine cit yok. stop ettim kendi kendine 30 dakkada indirdi. calistirip tekrar kaldirdim yine indirmiyo. 285 ciler yardim.

Ynt: mf 285 pullugu indirmiyor yardim

ona ameliyat gerekli sanayiye ugra yapacak bişey yok pim kırmış burdakiler dede oldu koltugun altındaki kapak sökülecek

Muhtemelen pim kesti iceriden, aksi takdirde nail abinin dedigi gibi. Kolay gelsin, umarim sorun çözülür

nailyetek link=topic=74914.msg882966#msg882966 date=1398189578' Alıntı:
Traktör 98 model üstüyse vana kapalıdır, daha eski model ise damper kolu çekilidir.

abi traktor 97 model damper kolu nerde olmali. koltugun altindaki. asagi inikken kaldirip indirmiyor. yukari cekiliyken kaldiriyor ama indirmiyor.

Sorun Çözüldümü Acaba Neden Yapıyomus Açıklamasınıda Yapında Konu Havada Kalmasınn ??