MF 290 çamuru yararak odun çekiyor...

haso taran-massey ferguson 290.mp4

arkadaşlar video yüklemeyi denedin ama olmadı bende link paylaştım, traktörün sol tarafında gövdenin yanında şaft gibi bişey var ne olduğunu ben anlayamadım bilen varsa açıklayabilir mi, ayrıca mf de iyiy çıktı çamurdan, iyi seyirler umarım beğenirsiniz...

Ynt: MF 290 çamuru yararak odun çekiyor...

aa ben link paylaşınca vidyonun yüklendiğini bilmiyordum. böyle daha güzel oldu. iyi seyirler arkadaşlar

Paylaşım için teşekkürler.. Sol taraftakı ön çekerin şaftı, MF lerin bi çok modelerinde yan taraftadaır.

güzel paylaşım emeğine sağlık.
arabadaki odun bu kadar uğraşı ödermi acaba?

bartu link=topic=37033.msg314286#msg314286 date=1292147139' Alıntı:
güzel paylaşım emeğine sağlık.
arabadaki odun bu kadar uğraşı ödermi acaba?
katılıyorum o kadarcık odun için degermi uğraşmaya güzel paylaşım olmuş

Bak bu traktör 265-285 serisinden bir traktör ama uzel olmadığı için patinaj yapmıyor işte yerli üretimle ithal üretimin farkları

yorumlar ve bilgi için teşekkürler arkadaşlar, ben ön çekerin şaftını altta gördüm hep yanda ilk defa görüyom ondan sormuştum tekrar teşekkürler yorum yapan herkese.

Traktörün arkasındaki zincirlerden öndede olsaydı birde ağırlık bu kadar patinaj yapmazdı... İthal mal bu kadar sağlam oluyor işte...

bende aynı işle uğraşıyorum odunun tonunu 100 tl ye satıyoruz o romorkta nerden baksan 1,5 2 ton odun var bence uğraşa değer çünkü sermayesi yok traktörün yakıtı dahil 50 lira masrafı yok hem her zaman böyle az götürcen diye bişey yok bazen 5 ton olur bazen 2 ton olur ama orda odunun değeri nedir bilemem tabi. ayrıca abartılcak bi durum yok sonuçta 90 beygirlik traktör