Mf 3075 Yeni resimler

Ynt: Mf 3075 Yeni resimler

sağolasın arkadaşım eline sağlık mf nin bu modellerini direksiyon yönünden beğeniyorum.fren yönünden eksik olduğunu düşünüyorum

vallaha Akgün ben 2006 model MF 3.085 denedim yükte giderken borsaya buğday götürüyoruz arkada 7-8 ton buğday vardı.Adam motoru bırakmış gitmiş muhabbete sıra geldi adam piyasada yok 3 motor birden idare ettim.neyse motoru çalıştırana kadar bi dert:D çalıştırdık vitese geçirdim gidiyorum biraz hızlandı frenlere asıldım motorun durduğu yok zar zor durdurdum.diğer modellerindede gördüm frenleri yaramaz.ama direksiyonu araba direksiyonundan daha yumuşak serçe parmakla döndür:D

walla fren ve manevraya gelince fıstık gibi frenlere bi bastım yanımda oturan eniştem düşecedi lan dio napıyon sen manyak fren sistemi var 'Shuttle'sistem var bide o daha manyakk..