MF 4709 Tampon Uygulaması

MF 277 mizden çıkan tamponu 4709 için bakımdan geçirip , montajını yaptırdık.

Traktoru arazide kollamak için tampon iyi oluyor , yıllardır aldığımız tüm traktorlerimize tampon uygulaması yapıyoruz.
IMG-20190220-WA0027.jpgIMG-20190220-WA0028.jpg

Ufuk hocam güle güle kullanın.
3 silindirli bir traktöre bu yük fazla gelebilir. Bir degerlendir derim
Ben olsam naçizane hafifletmeye yönelirdim.

Ufuk hocam güle güle kullanın.
3 silindirli bir traktöre bu yük fazla gelebilir. Bir degerlendir derim
Ben olsam naçizane hafifletmeye yönelirdim.
Şimdilik bir sorun görmedim , bu disk tiller de takacağım , bir o iş kaldı denemediğim.
Sürümde 4x14 ve 5x10 ile gayet iyiydi.
Fabrika dan geldiler , millette 3 silindir takıntısı var dedim. Bana kalırsa bu silindirin biri fazla , sokelim silindirin birini daha iyi olur dedim. Silindir 3 olunca millet ikna olmuyor takıyor buna dedim. Tamam değerlendirelim dediler.
Şakası bir yana gayet memnunum , konforlu ve gayet güzel bir makina , bizim işimizi gayet güzel görüyor , seriligindende gayet memnunum , 3095 in tüm aletlerine ortak oldu kerata , bizi yeni alet masrafindan kurtardı.
Baska modellere yonelsek aynı aletleri kullanmak zormuş , ağırlık vs ilave etmeden değil çekmeyi takamazmisiz bile.
Ben açıkçası tereddüt ettim , fakat şu ana kadar iyi ki bunu almışiz diyorum.
Allah herkese gönlündeki aslanı kısmet etsin. Bizimki buydu , çok şükür diyoruz.

Son düzenleme:
Güzel olmuş Ufuk abi. Güle güle kullanın. Çizilmesin yeni eleman.
Hayırlı olsun güzel olmuş tampon
Memnunmusun mf den
Sağol abi , yeni yeni ısınıyor ortama , şu ana kadar memnunum
Hayırlı olsun güzel olmuş, ön ağırlıklarla uyumlu olmuş tampon rengi
Aynen , rengi tutturmaya çalıştık
Hayırlı olsun çok güzel olmuş.
Sağolasın