mf 5410

mf5410aldım cok guzel ama dıreksıyon turu cok az ne yapmak lazım kullannan arkadaslar varsa yardım alabılırmıyım

Ynt: mf 5410

öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın bizdede 5440 var ilk aldığımızda tur çok azdı 50 saat bakımına geldiklerinde açtılar şuan çok iyi turu var muhtemelen sizinkininde açıcaklardır 0 km mı traktör?

Kolay gelsin..
Ufak bir hatirlatma: direksiyon donus acisini actirdiginizda, direksiyon sisteminizde herhangi bir problemle karislasmaniz halinde garanti buyuk sıkıntı cikariyor .. Bizzat yasadim 5450 de...

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Not : Ana sayfadan, son mesajlardan başlığa ulaşınca konunun Case IH / Muhabbet - Teknik Bilgiler bölümünde açıldığı fark edilemeyebiliyor.
Durum Mf 5400 serisinin güzelliğinden kaynaklanıyorda olabilir hani. *098*-

Hayırli olsun Güle güle kullanin ama devlet desteğini nasıl aldın ve devlet ne kadarini karsiliyor bu konuda bilgi verirseniz çok iyi olur simdiden teşekürler