Biz şakalak kullanıyoruz mennunuz tepsi biraz geniş bazı markalardan hafif nemli ve otlu tarlada biraz daha avantaj sağlıyor bundan önce Alparslan vardı ağırdı ve ot kesekli yerde toplama fazla oluyordu ondan önce de tarım öz vardı ona benim kullanma yaşım yetmiyordu ama bizimkiler ondanda memnun değildi bölge taşlı ise tepsili mibzer uygun olur bölgemiz aynı sayilir büyük ihtimalle de tepsili kullanıyorsunuzHerkese iyi akşamlar. Mibzer almayı düşünüyorum.Başlıktaki üç markadan birini almayı düşünüyorum. Özellikle kullananlar yorum yaparsa sevinirim. Katkı sağlayan herkese şimdiden teşekkürler. Ekli dosyayı görüntüle 42985
Eyvallah hocam tavsiye için sağolunKardeş merhaba.
Bölgede genellikle şakalak kullanılıyor.1-2 tanede özduman var.
Ben irtem kullandım balta ayak 4 yıl, daha sonra güngör aldım balta ayak .Nohut ektiğimiz için balta ayak iyi oluyor.Ağırt tavda ekim yapılıyor. En önemlisi de şanzımanlı olması. Alırsan kesinlikle şanzımanlı öneririm. İstediğin tohumu istediğin kiloda rahat atarsın.
Soylediklerin arasından şakalak tercih ederdim.
Tepsili dediğiniz diskli mi oluyor?Biz şakalak kullanıyoruz mennunuz tepsi biraz geniş bazı markalardan hafif nemli ve otlu tarlada biraz daha avantaj sağlıyor bundan önce Alparslan vardı ağırdı ve ot kesekli yerde toplama fazla oluyordu ondan önce de tarım öz vardı ona benim kullanma yaşım yetmiyordu ama bizimkiler ondanda memnun değildi bölge taşlı ise tepsili mibzer uygun olur bölgemiz aynı sayilir büyük ihtimalle de tepsili kullanıyorsunuz
EvetTepsili dediğiniz diskli mi oluyor?
Şanzımanlı alacağım. O kesin.[emoji106]
Şakalak son modelleri harika. Bende 16'lı Güngör kullanıyorum.
Şanzumanlı en doğru karar. Hem çekili hemde şanzumanlı olsun derseniz İrtem.
Bende de şakalak vardı. 22 li yollara sığmıyordu. Bizim tarlalarda çok büyük değil. Modeli de eskiydi sattım yazın. Şimdi 18 li almayı düşünüyorum.
Valla hocam doğru diyon da nakit olmayınca mecbur böyle bir yola giriyoruz. Traktör aldık yakın zamanda para kalmadı[emoji16]. Arazi 150 dönüm çok fazla da değil ama işte artık kimse kimseye de kolay kolay ödünç mal vermiyor. Bende o yüzden yakın dostumla ortak sıfır almayı düşünüyorum.Sıfır fiyatları çok yüksek araziniz ne kadar bilmiyorum ama ikinci el temiz birşey tavsiye ederim, biz 20 li bozkurt 12,5 cm disk aralığı 4500 e almıştık 3 yıl oluyor. Guzel de ekiyor sıfır da olsa aynısını ekecek, şu zamanda en az 15 bin vermek masraf olur bence
Aynen bizde 20li var 2017 yollar geniş toplulaştırma yaptı rahat karar senin şartlar da önemli tabi 10/15 sene rahat kullanacaksın ilerdeki planlarını da göz önünde bulunBende de şakalak vardı. 22 li yollara sığmıyordu. Bizim tarlalarda çok büyük değil. Modeli de eskiydi sattım yazın. Şimdi 18 li almayı düşünüyorum.
Hisarlar bildiğim kadarıyla 3 sene kadar oldu mibzer üreteli.hısarlar mıbzerı bu yıl yaptı galıba daha once hıc gormedım duymadım
sakalak ozdoken ozdman oztekın konya yapımı ve senelerın bırıkımıyle yapılıyor
ben ekermak 22 kullanıyorum ortalama 200 dekar gunluk eker sana 150 dekar ıcın 18 lı bıle yeter
ozdokendekı depo hacmı buyuk ama az yuksek dolum sıkıntı tercıh senın
Hayırlı uğurlu olsun fiyat nedir?Arkadaşlar bizde bu gün mimzeri değiştirdik 1988 model şakalak vardı 16 lı verdik 18 li Bozkurt aldık inşallah hayırlı olur