mide dönmesi

arkadaşlar biizm bi inegimiz var veteriner bakdı midesi dönmüş dedi arabayla gezdirdik bir taraftan bi tarafa döndürdük ama gene olmuo yem yemio nasıl halledicez bu meseleyı bilgisi olan arkadaşlar var mı olmazsa amaliyat yapıcam dio veteriner

Yer değiştirmişse hareket ettirme ile yerine oturabiliyor tekrardan ama torsiyon olmuşsa yani kendi etrafından dönerek boğum oluşturmuşsa operasyon şart yoksa ölür

Geçmiş olsun. Veteriner arkadaş daha iyi bilir ama düzelme ihtimali düşükse kesime sevk edin. Ameliyat olanların büyük bir kısmı iyileşmiyor ve hayvan da zayıflıyor. Bu hayvanı veteriner değerlendirir fakat siz mide dönmesine nelerin sebep olduğunu öğrenip önlemlerinizi alın. Çok basit önlemler ile tekrar yaşamazsınız. Tekrar geçmiş olsun

Ben iki sene önce bir duvem oldu ameliyat ettirdim üstüne iki buzağı aldım ameliyat kesin çözüm ameliyat etirmmesseniz kestirin çok uzun yaşamaz yemeden