PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Mikro granül gübre eklentisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mehmet22atay" data-source="post: 1404290" data-attributes="member: 85008"><p>Benim bildiğim kadarıyla mikro starter gübre yi tohuma yakın bir şekilde vermemiş gerekmekte kompoze gübre yle karıştırcaksınkz yanlış anlamadıysam o şekilde fayda alınır mu bilmşyorum (bence alınmaz) ama demene bilir kompoze gübre yerine bence geçemez çünkü azot potasyum bakımından fakir gübreler ancak işte eser miktarda kullanarak çıkışı düzeltiyor diyr biliyorum bence normal gübreleme ye devsm edip ilave olarak bunu yapmak daha mantıklı ekonomik açısıda 20 30tl dekar ek maliyet tabiki ancak bana göre faydası yanında kesinlikle verilebilecek maliyetler tabiki her şey hesaba bakar ancak zararlı çıkılacağını düşünmüyorum ve genel olarak verimöeri yüksek olan kişiler kullanmakta benim mibzer ekipmanı kendi yapmak istemem hem maliyet hemde düzgün hesaplanırsa az tohumlu bitkiler de ekilebilşr diye düşünüyorum bu sene denenen 70cm sıra arası kanola denemesi yapıldı ve görünüşe göre başarılı da olacak bu tarz işler de yapılabilir diye düşünüyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mehmet22atay, post: 1404290, member: 85008"] Benim bildiğim kadarıyla mikro starter gübre yi tohuma yakın bir şekilde vermemiş gerekmekte kompoze gübre yle karıştırcaksınkz yanlış anlamadıysam o şekilde fayda alınır mu bilmşyorum (bence alınmaz) ama demene bilir kompoze gübre yerine bence geçemez çünkü azot potasyum bakımından fakir gübreler ancak işte eser miktarda kullanarak çıkışı düzeltiyor diyr biliyorum bence normal gübreleme ye devsm edip ilave olarak bunu yapmak daha mantıklı ekonomik açısıda 20 30tl dekar ek maliyet tabiki ancak bana göre faydası yanında kesinlikle verilebilecek maliyetler tabiki her şey hesaba bakar ancak zararlı çıkılacağını düşünmüyorum ve genel olarak verimöeri yüksek olan kişiler kullanmakta benim mibzer ekipmanı kendi yapmak istemem hem maliyet hemde düzgün hesaplanırsa az tohumlu bitkiler de ekilebilşr diye düşünüyorum bu sene denenen 70cm sıra arası kanola denemesi yapıldı ve görünüşe göre başarılı da olacak bu tarz işler de yapılabilir diye düşünüyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Mikro granül gübre eklentisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt