Yağmur nedeni ile ara verdik
Bereketli olsun inşallah bizde buyıl bizde ekcez nasip olursaYağmur nedeni ile ara verdik
Bereketli olsun Mikro granül gübrenin markası ve fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz
Normal taban gübreside kullandınız mı yoksa sadece mikro granül gübre ile mi ektiniztimac agro grenstar gübresi kilosu 11 TL dönüme 2.5 kilo attık
Gubrelik li mi aldiniz pnomatik .akineyi yoksa sonradan mi takildi sonradan takildi ise maliyeti ne kadar oldu
Tesekkurler havali makine guzelmisMakina bu2
Tesekkurler havali makine guzelmisen arka baski tekerlekleri 2li capraz olmasi buyuk avantaj
Micro granur gubre konusumda pancar ekiminde herhangi bilgi paylastilar mi sizinle aldiginiz bayi? [MENTION=58447]bugraa[/MENTION]
Yok mustafa kimse bi bilgi vermedi bizim burda pek yaygın değil zaten yaygın olsa bile ben uğraşmam onunla
Aynen sizin orada pek gerek kalacağını sanmıyorum toprak phsı düşük olabilir sizin ılıman iklime sahipsiniz biraz daha iç anadoluya kıyasla...
Bizim buralarda sıcaklık yüksek olduğundan heralde toprak phsı yüksek buda fosfor alımını etkiliyor bakalım ben belki kullanabalirimİlerleyen dönemlerde pancar ekmeye devam edersek
![]()