PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
MİLLETTEN DALGA GEÇİYORLAR ARTIK RESMEN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anıltiraki" data-source="post: 1202799" data-attributes="member: 3128"><p>Bir devlet şeker fabrikası işletemeyecek kadar acizse yazık bu devlete yazık bu insanımıza.Bir işletme yeteri kadar kar etmeyebilir ya da zarar edebilir.Zarar etti diye hemen satalım ya da kiralayalım demek acizliktir.Hepimiz üreticiyiz burada.Öyle seneler gelmiştir ki seneyi ya da seneleri zararla kapatmışızdır.Hangimiz zarar ettim satayım tarlaları ya da kiraya vereyim dedi?Ben nerede yanlış yaptım ki zarar ettim demişsinizdir.Hatanızı düzeltip zararınızı telafi etmişsinizdir.O yüzden bu fabrikalar önce nasıl karlı hale getirilir bunun tartışılması gerekir.Bugün şeker fabrikaları satılır, kiralanır yarın TMO öbür gün Trakya Birlik böyle gider.Devlet hepsini özelleştirdikten sonra piyasayı kim düzenleyecek?Çiftçi özel sektörün kucağına oturtulacak.En az kar eden devlet malı bile özelleştirilmiş halinden alınacak vergiden daha fazla gelir getirir.81 ilde üniversitemiz yok mu bizim?Mühendisimiz mi eksik hamalımız mı neyimiz eksikte işletilemiyor?Bu raporu hazırlayan Cargill şirketi Sarımsaklı Tigem'in özelleştirilmesi esnasında aktif rol oynadığı söyleniyor e bir de Ziya Tarım gerçeği var trakyada.Yani bir şirket devletin politikalarına yön verebiliyorsa daha da yazık!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anıltiraki, post: 1202799, member: 3128"] Bir devlet şeker fabrikası işletemeyecek kadar acizse yazık bu devlete yazık bu insanımıza.Bir işletme yeteri kadar kar etmeyebilir ya da zarar edebilir.Zarar etti diye hemen satalım ya da kiralayalım demek acizliktir.Hepimiz üreticiyiz burada.Öyle seneler gelmiştir ki seneyi ya da seneleri zararla kapatmışızdır.Hangimiz zarar ettim satayım tarlaları ya da kiraya vereyim dedi?Ben nerede yanlış yaptım ki zarar ettim demişsinizdir.Hatanızı düzeltip zararınızı telafi etmişsinizdir.O yüzden bu fabrikalar önce nasıl karlı hale getirilir bunun tartışılması gerekir.Bugün şeker fabrikaları satılır, kiralanır yarın TMO öbür gün Trakya Birlik böyle gider.Devlet hepsini özelleştirdikten sonra piyasayı kim düzenleyecek?Çiftçi özel sektörün kucağına oturtulacak.En az kar eden devlet malı bile özelleştirilmiş halinden alınacak vergiden daha fazla gelir getirir.81 ilde üniversitemiz yok mu bizim?Mühendisimiz mi eksik hamalımız mı neyimiz eksikte işletilemiyor?Bu raporu hazırlayan Cargill şirketi Sarımsaklı Tigem'in özelleştirilmesi esnasında aktif rol oynadığı söyleniyor e bir de Ziya Tarım gerçeği var trakyada.Yani bir şirket devletin politikalarına yön verebiliyorsa daha da yazık!!! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
MİLLETTEN DALGA GEÇİYORLAR ARTIK RESMEN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt