helal olsun doğru dedin 3 seneden beri sürülmüyor.güzel olmuş eline sağlık amayer epeydir sürülmüyor galiba bana öyle geldi.
Teşşekürler abiMaşallah biraderim servet akıyor yine eline sağlık güzel paylaşım.
TeşşekürlerKolay gelsin toprak baya zorluymuş.
Pullukğun kulakları ufak pulluklar 8 numara mısır ekeceğim için derine saldım derin oluncada kulakları geçiyor ve yatırma yapmıyor bide bu tarla 3 seneden beri sürülmedi ayriyetten ayrık otu var komple çekiyor toprağı parçalanıyorGüzel gidiyor ama tam çeviremiyor pullugun ayarında veya yeleklerinde sorun var bence. Tam yatırması lazim
Pullukğun kulakları ufak pulluklar 8 numara mısır ekeceğim için derine saldım derin oluncada kulakları geçiyor ve yatırma yapmıyor bide bu tarla 3 seneden beri sürülmedi ayriyetten ayrık otu var komple çekiyor toprağı parçalanıyor
Çok sağolun Sizinde bereketli olsunEvet doğru sen de farketmişsin kolay gelsin bereketli olsun insallah
Amin abi teşşekür ederimKolay gelsin kardeşim, Allah işini rast götürsün.![]()
Abi geç bile kaldık nadas yapmaya yağmurdan giremedik tarlalara ilk fırsatta girdimKolay gelsin. Sanki 4 12 ve biraz yüksek çatılı pulluk olsa iyi olurmuştu.Tavda biraz zamanı değil gibime geldi.İyi çalışmalar.