PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Topraksız Tarım
Mısırı Topraksız Tarımla Yetiştirebilir miyiz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 981175" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: Mısırı Topraksız Tarımla Yetiştirebilir miyiz?</strong></p><p></p><p>Sayın magna carta gübre derdimiz olmayacak demişsiniz bundan ne anlanabilir? Ayrıca ağaçlar.net sitesinde bende geziniyorum fakat bitkiye saksıda görenlerden değil de toprakla direkt olarak iç içe uğraşan çiftçilerin tecrübeleri bana göre daha evladır. Şimdi Ömer abinin dediği gibi siz topraksız tarımı nerde yapacaksınız? Bunun için işgal edeceğiniz alana hiç uğraşmadan mısır ekin. Topraksız tarım alanları özelliğine göre dekra 100.000 TL yi aşkın rakamlara kurulabiliyor. Ayrıca topraksız tarım yapacaksanız izole bir ortam oluşturmanız gerekmektedir verim alabilmeniz için Ayrıca gübrelemeyi daha hassas, verilen suyuda içme suyuna yakın özellikte vermelisiniz. Sıcaklığı iyi ayarlamanız gerekmektedir.</p><p></p><p>Ha yetiişir mi elbette. İlkokulda hemen hepimiz pamukta fasulye yetiştirmiştir. Eğer böyle bir şeyse masraf yapmayın atın pamuğun içine mısırlarınızı balkonda vs yetiştirin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 981175, member: 919"] [b]Ynt: Mısırı Topraksız Tarımla Yetiştirebilir miyiz?[/b] Sayın magna carta gübre derdimiz olmayacak demişsiniz bundan ne anlanabilir? Ayrıca ağaçlar.net sitesinde bende geziniyorum fakat bitkiye saksıda görenlerden değil de toprakla direkt olarak iç içe uğraşan çiftçilerin tecrübeleri bana göre daha evladır. Şimdi Ömer abinin dediği gibi siz topraksız tarımı nerde yapacaksınız? Bunun için işgal edeceğiniz alana hiç uğraşmadan mısır ekin. Topraksız tarım alanları özelliğine göre dekra 100.000 TL yi aşkın rakamlara kurulabiliyor. Ayrıca topraksız tarım yapacaksanız izole bir ortam oluşturmanız gerekmektedir verim alabilmeniz için Ayrıca gübrelemeyi daha hassas, verilen suyuda içme suyuna yakın özellikte vermelisiniz. Sıcaklığı iyi ayarlamanız gerekmektedir. Ha yetiişir mi elbette. İlkokulda hemen hepimiz pamukta fasulye yetiştirmiştir. Eğer böyle bir şeyse masraf yapmayın atın pamuğun içine mısırlarınızı balkonda vs yetiştirin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Topraksız Tarım
Mısırı Topraksız Tarımla Yetiştirebilir miyiz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt