Mısır'ın Hastasıyım, Ben bu İşin Ustasıyım.:D

Mısırlarımız,:) Nohutlarımız ve Buğdaylarımızın son durumu. :S

Not: Tek rakibim, mısırda Cihan Özece ve Hacımmet, Nohutta; Anayurtlular ve Köylü :D Buğdayda; kurak çiftçisi Okay Kangal.

Ynt: Mısır'ın Hastasıyım, Ben bu İşin Ustasıyım.:D

maşallah bereketli olsun
kateler güzel olmuş nohutta öyle ama mısır biraz seyrek galiba.

bereketli olsun nail....sanki karadenizde gemilerin batmış gibisin :D :D :D sağlık olsun

Güzel paylaşım Nail abi. Bereketli olsun. Nohutta güzel duruyor. Bizimkisi kurumaya döndü iyice. Yarın öbürgün biçeriz artık...

abi sana özelden bi gübre net sitesi atayım ordan kolanlama ve köklendirme hızlandırma jelleri falan var uygula yap

Bereketli olsun Muhtar, lakin, o mısır ne öyle, hakikatten de insanı hasta eder,içinde top oynanacak yerler var sanki. )))

nail abi sanırım arazi engebeli ..yağmurlamamı yapıyorsun ..şırlama yapsan daha rahat olur

Bereketli olsun Nail abi Maşallah nohutlar iyi görünüyo, buğdayda sapıda bu sene para ediyo mısır tarımı bana yabancı ona birşey diyemeyecem.

bereketli olsun abi mahsuller güzel maşallah

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt