Model Fendtler?

Yurtiçi va da gümrük problemsiz yurtdışı olabilir, 312,415,936 Model Fendtleri temin edebileceğim bir adres biliyormusunuz.
Sanırım Fendt.com/shop için gümrük problemi yaşayabilirim.

Ynt: Model Fendtler?

Agri_King link=topic=9420.msg98561#msg98561 date=1227210825' Alıntı:
Yurtiçi va da gümrük problemsiz yurtdışı olabilir, 312,415,936 Model Fendtleri temin edebileceğim bir adres biliyormusunuz.
Sanırım Fendt.com/shop için gümrük problemi yaşayabilirim.

Eğer getirme şansı olabilirse bende edinebilirim virüs tedavisinde kullanmak istiyorum

Kurşun Döktür.. )))

Gümrük parasına katılacak 20 kişi bulun ben döktürüvereyim.. :D

Ya da ön ödemeleri toplayalım Kutlucana getirtelim. grin-*-s

Ne dersiniz?

Şapka-tulum-mont-bot-çakı-çükü de olabilir o zaman. Sanırım sipariş kesinleştikten sonra ort. 30 gün civarı ve alman fiyatının ort. 1.5 - 2 katına gelebilir gibi geliyor bana.

Ben yazın Çorlu ' da Fuarın yanındaki alışveriş merkezinde bir adet Fendt 926 tankerli RC traktör görmüştüm. Boyutlarıda çok büyüktü. Aynı zamanda fiyatıda çok pahalıydı. O kadar para vermeye kıyamadım. Fakat uzaktan kumandalı olması çok güzel bir artısıydı.

Agri_King link=topic=9420.msg98666#msg98666 date=1227215742' Alıntı:
Kurşun Döktür.. )))

Gümrük parasına katılacak 20 kişi bulun ben döktürüvereyim.. :D

Ya da ön ödemeleri toplayalım Kutlucana getirtelim. grin-*-s

Ne dersiniz?

Şapka-tulum-mont-bot-çakı-çükü de olabilir o zaman. Sanırım sipariş kesinleştikten sonra ort. 30 gün civarı ve alman fiyatının ort. 1.5 - 2 katına gelebilir gibi geliyor bana.

Ben hazırım ödeme için yeterki ürün ve fiyat aralığı netleşsin kafi

insomnia link=topic=9420.msg100929#msg100929 date=1227727558' Alıntı:
Acaba hangisini alsak birde buraya getirmezlerki yada gelin alın derseler naparız
mendız bey gece yarısı trlaya gezmeye gıdecegıne bunları almaya gıder abıye heyecan gereklı 415 ıle :)

alipasalierkan link=topic=9420.msg98676#msg98676 date=1227216224' Alıntı:
Ben yazın Çorlu ' da Fuarın yanındaki alışveriş merkezinde bir adet Fendt 926 tankerli RC traktör görmüştüm. Boyutlarıda çok büyüktü. Aynı zamanda fiyatıda çok pahalıydı. O kadar para vermeye kıyamadım. Fakat uzaktan kumandalı olması çok güzel bir artısıydı.

Hacı abiy o alet orada duruyor mu daha?