Motorine bu geçenden geçerli 55 kuruş indirim geliyor
Ben 2000 lt aldım nerelere gidem500 lt mazot aldıydım geçen hafta gitti yarım depo mazot parası.
Biz de 6.20 lerden almıştık, kısmet diyelim.Maxot almayan çiftçilere küçük bi indirim, benim ettiğim bin lira zarar dokunmaz, ülke çiftçisinin vatandaşın cebinde parası kalsın. Bu konuda çooook yazarımda neyse , zaten faydası olmuyor.
Toprağım,Bulgaristan da düşürdüler 1 euro şuan
Vallahi ben çözemiyorum toprağım şuan Türkiye de döviz ucuz olduğu için bu fiyat sanırım benim yazdığım fiyat en ucuz olan yerde daha yüksek satan yerler var bereket kdv yi geri alıyorum yoksa külliyen zararToprağım,
Türkiye de bulgaristan a göre %20 daha ucuz
1 euro 7 TL
1 lt mazot 5.60 TL civarı
Yok dostum 65 70 dolar arasında geziyordu son zamanlarda 120 dolar 6 7 yıl önce olması lazım yanlis hatırlamıyorsam120 dolardan 31 e düştü yanılmıyorsam , yanlışım varsa düzeltin, kaç sene hatırlamıyorum fakat bi 120 dolar aklıda kalan
120 dolardan 31 e düştü yanılmıyorsam , yanlışım varsa düzeltin, kaç sene hatırlamıyorum fakat bi 120 dolar aklıda kalan
Bende bi kaç yıl öncenin tavan fiyatı demiştim, akılda kalan, düşünsene ham petrol 120 dolar olsa bugün maxot 25 tl , güle güle patlardık.Yok dostum 65 70 dolar arasında geziyordu son zamanlarda 120 dolar 6 7 yıl önce olması lazım yanlis hatırlamıyorsam
2015 te110 doları görmüş2009 da 140 doları, ne kadar dalgalı seyretmiş ne garip.![]()
USOIL Grafikleri ve Fiyatları — TradingView
En son fiyat değişikliklerini izlemek için canlı Ham Petrol KFS'leri (WTI) grafiğini görüntüleyin. İşlem fikirleri, tahminler ve piyasa haberleri de emrinizde.tr.tradingview.com
Grafik ekteki gibi.
Şimdi baktım 2013 yılında 108 dolar civarındaymis Allah korusun buralara çıkarsa ne olur![]()
USOIL Grafikleri ve Fiyatları — TradingView
En son fiyat değişikliklerini izlemek için canlı Ham Petrol KFS'leri (WTI) grafiğini görüntüleyin. İşlem fikirleri, tahminler ve piyasa haberleri de emrinizde.tr.tradingview.com
Grafik ekteki gibi.
Aynen felaket olur dostumBende bi kaç yıl öncenin tavan fiyatı demiştim, akılda kalan, düşünsene ham petrol 120 dolar olsa bugün maxot 25 tl , güle güle patlardık.