İyide üstad kaynak belirtilmiş zam haberi verilmiş yanlış nerde? Mazota zam, gubreye zam, yeme zam, bagkura zam, arac sigortasına zam, elektrige zam. Zam zam zam. Süte indirim, ette ithal giriyor piyasa karısacak, ayçiçegi yerinde sayıyor ondada ithalat var. Sence bu hakmı? Adaletmi?Dalayım mı?
En son nerede kalmıştık?![]()
İyide üstad kaynak belirtilmiş zam haberi verilmiş yanlış nerde? Mazota zam, gubreye zam, yeme zam, bagkura zam, arac sigortasına zam, elektrige zam. Zam zam zam. Süte indirim, ette ithal giriyor piyasa karısacak, ayçiçegi yerinde sayıyor ondada ithalat var. Sence bu hakmı? Adaletmi?
[MENTION=2]meskisehiri[/MENTION] bende bu tür bir mesaja teşekkür edecekleri tahmin edebiliyorumArkadaşlar, hiç bir konu çiftçi sorunları paylaşıldığı için kapatılmıyor. Yetkililerin yaptığı bir şey çiftçiye zarar veriyorsa tabi ki söyleyeceğiz, daha güzel nasıl olmalı burada konuşacağız. Toplumsal bilinç ve farkındalık oluşturmak için yazacağız. Ama burada insanlar birbirine siyaset dersi vermeye kalkarsa, şu parti iyi şu parti kötü derlerse, kimin nereye oy vermesi gerektiğine karışır, üstüne üstelik hakaret ederse, siyasi kişiler üzerinden konu ilerlerse maalesef kilitlenir. Bunun dışında sorunlarımızdan bahseden hiç bir konuya müdahale edilmemiştir.
Bu sebeple herkesi saygılı ve anlayışlı olmaya davet ediyorum. Hangi görüşten olursa olsun aynı işi yapıyoruz, aynı alanda çalışıyoruz. Burada birbirimize destek olmak için olmalıyız, ayrışmak için değil. Ayrışmaya sebep olan ne olursa olsun, konu kilitlenir. Siz bunun adına ne derseniz deyin, siyaset yüzünden kilitlendi deyin, çiftçi sorunları yüzünden kilitlendi deyin, başka sebepler bulun farketmez. Buradaki samimiyeti bozacak ve üyelerimizi kavga ettirecek her konu kilitlenecektir. İster çok yararlı olsun, ister yararsız olsun. Bizim için öncelik saygıdır ve sevgidir.
[MENTION=2]meskisehiri[/MENTION] bende bu tür bir mesaja teşekkür edecekleri tahmin edebiliyorum![]()
[MENTION=2]meskisehiri[/MENTION] bir soru, merak ettim, darılmaca yok..
Hani bir konuya birde üyeye bakıyorum ne yazacağını tahmin ediyorum demiştin ya, o ( onlardan biri ) ben miyim?