mozot alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merhaba arkadaşlar ben marketten mozotu alıyorum fakat bitürlü traktöre koyamıyorum tankerin yanında telef oldum mozot alcam diye lütfen yardım edin ..... : ' (

Ynt: mozot alamıyorum

Hayatımda ilk defa traktörü olupda mazotu marketten para veripde alan ve o mazotu traktöre koyamayan biri duyuyor işitiyorum, acaba yanlışmı okuyorum? :S

Mazotun markası ne? koliylenmi yoksa bidonlamı aldın???*-s

bull trakmarket link=topic=57717.msg619522#msg619522 date=1344286862' Alıntı:
Hayatımda ilk defa traktörü olupda mazotu marketten para veripde alan ve o mazotu traktöre koyamayan biri duyuyor işitiyorum, acaba yanlışmı okuyorum? :S

Mazotun markası ne? koliylenmi yoksa bidonlamı aldın???*-s
;D ;D ;D oyundan bahsediyor :) yanlış okumamışın yanlış anlamışın :)

siz kıtmısınız kardeşim biri gitmiş ls 2011 den foto çekip koymuş biri koliden bahsediyo : ben size gerçek hayattaki gibi bahsedeyim kooparatiften aldım payalar 500 lt mozot garajın yanındaki tankere gelmesi gerek fakat o tankerin yanına gidiyorum ama nasıl veya hangi tusla alındığını bilmiyorum ve agrar simulatör 2011 forumundayız suan lütfen oyuna uygun olarak cvp verin saçma cvplarınız olcaksa hiç elini yormayın .

çağrı45 link=topic=57717.msg619616#msg619616 date=1344325417' Alıntı:
siz kıtmısınız kardeşim biri gitmiş ls 2011 den foto çekip koymuş biri koliden bahsediyo : ben size gerçek hayattaki gibi bahsedeyim kooparatiften aldım payalar 500 lt mozot garajın yanındaki tankere gelmesi gerek fakat o tankerin yanına gidiyorum ama nasıl veya hangi tusla alındığını bilmiyorum ve agrar simulatör 2011 forumundayız suan lütfen oyuna uygun olarak cvp verin saçma cvplarınız olcaksa hiç elini yormayın .
ne dion sen anten. sen çokmu akıllısın davar..!

çağrı45 link=topic=57717.msg619616#msg619616 date=1344325417' Alıntı:
Neyin kafasını yaşıyosn sen biraderr ! bu forumda böyle kafana göre atıp tutamazsın edebinle yorumla. Sözlerine dıkkat et. kımseyı kusurlarıyle ezemezsın. Sorunun cevabına gelince burda bulamıosan git baska yerde ara yada bas hertuşa kendın bul .

Konu sahibi bu kadar biliyodun da niye burda milleti asagiladin. Ayik kafayla gel.
Kilit!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...