Müjde-Müjde Akaryakıtta ÖTV-KDV Kalkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Müjde-Müjde Akaryakıtta ÖTV-KDV Kalkıyor

Güzel Saka Mehmet Abi :) Konu Başlığını Görünce Herkesin İçinde Bişeyler Yaratacak Cinsten :)

Haberlerde falan duymadık ama şu ayrıntılara bir bakalım bakalım, acaba çiftçilere özel bir durum mu var yoksa demiştim ama... :( güzel bir şakaymış. :)

puf ne kadar iştahla açmıştşm haberi :(

768 link=topic=64360.msg726885#msg726885 date=1364796900' Alıntı:
Haberlerde falan duymadık ama şu ayrıntılara bir bakalım bakalım, acaba çiftçilere özel bir durum mu var yoksa demiştim ama... :( güzel bir şakaymış. :)

aynen abi bende çiftçiye özel bi durum sandım((dönüm *5 lt :)))

KDV ve ÖTV Kesinlikle kaldıracağı sanmıyorum. Bu vergileri kaldırırsa çok kötü olur. Mazot nerede alıyoruz ? Irak ve iran almıyor muyuz alıyorsa güvenliği ve tamirat nasıl yapacaksın ? Yani sonuçta vergi önemlidir. Bunları hizmet parasıdır.

zaten inanmamıştımki :D tayyip akaryakıttan otv kdv yi kaldırırsa gelirleri baya düşer :D

Nisan 1 de ne oldugunu bilseydin bu sakadan vaz gecerdinnnnnn....tamda inanmistim nicke baktim dedim bu saglam kisi heberi dogrudur ama sakaymis

birden heyecanlandım, bu hafta ayçiçek ekimi için mazot alıcaktık. ama şakaymış :)

Yan tarladaki 100 dekar yeri icralayıp süreyim ardından pancar ekeyim diye sevinmiştim konuyu okuyonca :D

Bende hacıyı görünce sağlamdır haber dedim ama sağlam şakaymış. : ' ( Vergisiz günleri görmek dileklerimiz ile. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...