PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
müşterek hisseli tarla durumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="buraksipahi22500" data-source="post: 1122805" data-attributes="member: 77044"><p>selamın aleyküm trakkulup üyeleri abilerim kardeşlerim ben bu konu hakkında kesin bir sonuç ögrenmek istiyorum avukata da danışacağım fakat burada sorma gereği duydum şimdi bnm babam 4 kardeş 2 halam var 1 amcam ve babam dört kardeşler 160-170 dönüm tarlamız var hepsi dedemin ve babaannemim dedem babaannem öldüler halam ve amcam vızıldamaya başladılar babam köyde kalmiş diğerleri eskiden terketmişler şehirde evlenmişler şimdi emekli olunca tutturdular babamın hakkını verin tabiki babanım hakkı ama dur bakalım bi bir halam şehirde amcam şehirde bir halam almanyada babam köyde kalmiş babam biraz saf iyi niyetlidir çifçilikten pek bişey kazanamamış neyse tarlaları biz çalişiyoruz diğer halam almanyada burdakiler kendi aralarında paylaşmişlar 36 dönüm karakepir amcamınmış kocatarla dediğimiz 24 dönüm halamin babamada 5lik 6 lıkları veriyorlar değersiz tarlaları yani almanyadaki halam bizden yana türkiyeye gelmiyor biz tarlaları çalişmaya devam edelim diye fakat bu yakınlarda toplulaştırma olacak burda amcam ve halam iyice vızıldıyolar almanyadaki halamin ve babamin rızası yok tarlaları paylaşmaya bunlar tarları satışa çıkarabilirmi şuan tarla alacak maddi durumumuz yok 5-6 sene birikim yapsak belki bir kısmını alabiliriz başkada bir varlığımız yok amcam ve halamın daireleri var bir kendi yagımızda kavruluyoduk şimdi bnm demek istedim almanyadan diğer halam gelmeden bunlar tarlalari satışa çıkarabilirmi veya rızai taksimde anlaşamazlarsa o tarla senin bu tarla bnm komple satışa mı çıkarıyor mahkeme yada şuanki müşterek haliyle toplulaştırma gelirse ne olur zor durumdayız yani ne yapmalıyız birde amcam o zaman en büyük çocuk oldugu için diğer üç kardeşinden fazla almıyormus iskan hakkımı ne varmış durum vaziyet bu büyük ihtimal anlaşamazlar taksim konusunda ne gibi bir yol izlemeliyiz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="buraksipahi22500, post: 1122805, member: 77044"] selamın aleyküm trakkulup üyeleri abilerim kardeşlerim ben bu konu hakkında kesin bir sonuç ögrenmek istiyorum avukata da danışacağım fakat burada sorma gereği duydum şimdi bnm babam 4 kardeş 2 halam var 1 amcam ve babam dört kardeşler 160-170 dönüm tarlamız var hepsi dedemin ve babaannemim dedem babaannem öldüler halam ve amcam vızıldamaya başladılar babam köyde kalmiş diğerleri eskiden terketmişler şehirde evlenmişler şimdi emekli olunca tutturdular babamın hakkını verin tabiki babanım hakkı ama dur bakalım bi bir halam şehirde amcam şehirde bir halam almanyada babam köyde kalmiş babam biraz saf iyi niyetlidir çifçilikten pek bişey kazanamamış neyse tarlaları biz çalişiyoruz diğer halam almanyada burdakiler kendi aralarında paylaşmişlar 36 dönüm karakepir amcamınmış kocatarla dediğimiz 24 dönüm halamin babamada 5lik 6 lıkları veriyorlar değersiz tarlaları yani almanyadaki halam bizden yana türkiyeye gelmiyor biz tarlaları çalişmaya devam edelim diye fakat bu yakınlarda toplulaştırma olacak burda amcam ve halam iyice vızıldıyolar almanyadaki halamin ve babamin rızası yok tarlaları paylaşmaya bunlar tarları satışa çıkarabilirmi şuan tarla alacak maddi durumumuz yok 5-6 sene birikim yapsak belki bir kısmını alabiliriz başkada bir varlığımız yok amcam ve halamın daireleri var bir kendi yagımızda kavruluyoduk şimdi bnm demek istedim almanyadan diğer halam gelmeden bunlar tarlalari satışa çıkarabilirmi veya rızai taksimde anlaşamazlarsa o tarla senin bu tarla bnm komple satışa mı çıkarıyor mahkeme yada şuanki müşterek haliyle toplulaştırma gelirse ne olur zor durumdayız yani ne yapmalıyız birde amcam o zaman en büyük çocuk oldugu için diğer üç kardeşinden fazla almıyormus iskan hakkımı ne varmış durum vaziyet bu büyük ihtimal anlaşamazlar taksim konusunda ne gibi bir yol izlemeliyiz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
müşterek hisseli tarla durumu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt