PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Mv. Nemere
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Buğday22" data-source="post: 1476592" data-attributes="member: 84930"><p>Bereketli olsun hocam Nemere sezon açık ara en iyilerinden biri bizim ortalama 771 kg saman verimi dekara 25 balya yaptı....3 yıldır ekiyoruz ilk yıl 725 yaptı ikinci yıl 769.5 bu yıl da 771 kadar çıktı...Bu bahsettiğim ortalama verimleri yoksa mesela bir tarla biçtik 27 dekar 23 ton yaptı ama ortalama da bu değer geldi...Lg Albufera ortalama 800 kg verim yaptı hatta bir 5 dekar 1100 kiloyu gördü...,Gelecek yıl için yeni favorim LG Rufo onda da Nemere potansiyeli görüyorum..LG Arnova her yer de iyi diye konuşuluyor ama biz 300 400 kg biçersek iyi sayarız doğru düzgün gelişmedi tohumu araştırarak almıştım ama tutmadı hatta firma ile iletişime geçmiştik...Henüz biçilmedi bakalım o ne verecek..Gelecek sezon da Mv Nemere , LG Albufera ve LG Rufo ekilecek..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buğday22, post: 1476592, member: 84930"] Bereketli olsun hocam Nemere sezon açık ara en iyilerinden biri bizim ortalama 771 kg saman verimi dekara 25 balya yaptı....3 yıldır ekiyoruz ilk yıl 725 yaptı ikinci yıl 769.5 bu yıl da 771 kadar çıktı...Bu bahsettiğim ortalama verimleri yoksa mesela bir tarla biçtik 27 dekar 23 ton yaptı ama ortalama da bu değer geldi...Lg Albufera ortalama 800 kg verim yaptı hatta bir 5 dekar 1100 kiloyu gördü...,Gelecek yıl için yeni favorim LG Rufo onda da Nemere potansiyeli görüyorum..LG Arnova her yer de iyi diye konuşuluyor ama biz 300 400 kg biçersek iyi sayarız doğru düzgün gelişmedi tohumu araştırarak almıştım ama tutmadı hatta firma ile iletişime geçmiştik...Henüz biçilmedi bakalım o ne verecek..Gelecek sezon da Mv Nemere , LG Albufera ve LG Rufo ekilecek.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Mv. Nemere
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt